Ντε Χέα: «Μουρίνιο σημαίνει νικητής!»

Gazzetta team
Φανερά ικανοποιημένος με την άφιξη του Ζοσέ Μουρίνιο στη Γιουνάιτεντ φαίνεται πως είναι ο Νταβίντ Ντε Χέα, με τον Ισπανό να στάζει... μέλι για τον Πορτογάλο και τη νοοτροπία νικητή που τον χαρακτηρίζει.

Οι περσινές τάσεις φυγής του Νταβίντ Ντε Χέα φαίνεται πως ανήκουν πια στο παρελθόν, καθώς ο Ισπανός τερματοφύλακας δείχνει να έχει ενθουσιαστεί με την άφιξη του Ζοσέ Μουρίνιο στη Μάντσεστερ Γιουναίτεντ.

Μιλώντας στη Marca, ο 25χρονος γκολκίπερ των «Κόκκινων Διαβόλων» εκθείασε τον Πορτογάλο και τη νοοτροπία νικητή που φέρνει μαζί του στο Old Trafford.

«Όταν μιλάμε για τον Ζοσέ Μουρίνιο, μιλάμε για έναν νικητή. Η νοοτροπία του νικητή είναι κομμάτι τόσο της δική του φιλοσοφίας, όσο και της Γιουνάιτεντ, αλλά της δική μου φυσικά. Είμαι απόλυτα σίγουρος πως μπορούμε να φτιάξουμε μία σπουδαία ομάδα και θα ήθελα να τον καλωσορίσω στη Γιουνάιτεντ. Έχω ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα και μεγάλη επιθυμία για τίτλους. Όταν βρίσκεσαι στη Γιουνάιτεντ και δεν καταφέρεις να κερδίσεις όλους τους τίτλους μέσα στη χρονιά, τότε η σεζόν σου δεν είναι σίγουρα επιτυχημένη. Η κατάκτηση του FA ήταν σημαντική υπόθεση για την ομάδα, αλλά και για τους οπαδούς. Είναι ένα καλό βήμα, προκειμένου να επιστρέψουμε στις επιτυχίες και στις ακόμα πιο σημαντικές διοργανώσεων», ανέφερε ο Ντε Χέα.