Για Μπακασέτα... Μόνο ΑΕΚ!

Για Μπακασέτα... Μόνο ΑΕΚ!

bet365

Ο διεθνής μέσος του Πανιώνιου έχει ξεκαθαρίσει οτι αν συνεχίσει την Ελλάδα, αυτό θέλει να γίνει μόνο στην Ένωση και απομένουν για τυπικά για να τα βρει μαζί της. Υπάρχει και ο Πανιώνιος.

Είναι γνωστό οτι η ΑΕΚ επιθυμεί να έχει έντονο το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ της, κάτι για το οποίο προσπαθούσε αρκετά τα τελευταία χρόνια, από την ημέρα που ο Δημήτρης Μελισσανίδης ανέλαβε τις τύχες της ομάδας.

Σε αυτό το πλαίσιο, εντάσσεται και η περίπτωση του Τάσου Μπακασέτα, η οποία μπορεί να προχωρήσει (και όλα δείχνουν πως θα προχωρήσει) και σε deal με την Ένωση, χάρη βέβαια στην μεγάλη προσωπική επιθυμία του ποδοσφαιριστή.

Ο διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός έχει εκφράσει την πρόθεσή του αν και εφόσον παραμείνει στην Ελλάδα, αυτό να γίνει μόνο για λογαριασμό της ΑΕΚ. Κάτι που γίνεται κυρίως επειδή ο παίκτης βρίσκει οτι στους «κιτρινόμαυρους» ταιριάζει καλύτερα αγωνιστικά και πως έχει περισσότερες εξέλιξης, βελτίωσης και αγωνιστικής παρουσίας.

Θα ήταν ψέμα να πούμε οτι δεν είναι προχωρημένες οι επαφές. Πρόκειται άλλωστε για μία περίπτωση που η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει να δουλεύει από τα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου. Σε αυτό το διάστημα η Ένωση έχει βολιδοσκοπήσει τα οικονομικά «θέλω» του παίκτη, χωρίς ωστόσο να φτάσει στην ικανοποίησή τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το συμβόλαιο που προσφέρεται στον Μπακασέτα από την ΑΕΚ, φτάνει τις 240.000 ευρώ κατά μέσο όρο ετησίως και μιλάμε για πλάνο συμφωνίας με διάρκεια τα τρία χρόνια αρχικά.

Για να γίνει αυτό όμως και να επιτευχθεί το οριστικό deal, θα πρέπει οι «κιτρινόμαυροι» να έρθουν σε συμφωνία και με τον Πανιώνιο. Η επιθυμία του παίκτη, ο οποίος δεν θέλει να παίξει σε άλλη ελληνική ομάδα πλην της ΑΕΚ, αλλά και το γεγονός οτι το συμβόλαιό του λήγει τον Δεκέμβριο, κάτι που σημαίνει οτι από 1η Ιουλίου μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει, αφαιρούν πολλά από τα εμπόδια που θα μπορούσαν να παρουσιαστούν στην απόκτησή του.

Οι εξελίξεις τρέχουν και μέσα στην εβδομάδα που έρχεται ενδεχομένως να υπάρξουν πιο ουσιαστικά νέα για τον Μπακασέτα, για τον οποίο φαίνεται πως η ΑΕΚ έχει το πάνω χέρι, σε σχέση με τον Ολυμπιακό ή τον ΠΑΟΚ...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα