Κούπα οι Αετοί με γκολάρες Μήτρογλου (vid)

Κούπα οι Αετοί με γκολάρες Μήτρογλου (vid)

Κούπα οι Αετοί με γκολάρες Μήτρογλου (vid)

bet365

Ο Ελληνας επιθετικός σκόραρε δύο φορές και οδήγησε τη Μπενφίκα στην κατάκτηση του League Cup Πορτογαλίας (6-2 τη Μαρίτιμο), κλείνοντας με 25 γκολ σε μία εκπληκτική σεζόν.

Αφού την οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Κώστας Μήτρογλου βρήκε τον συνηθισμένο τρόπο του για να ευχαριστήσει τη Μπενφίκα που τον αγόρασε οριστικά από τη Φούλαμ. Ο Ελληνας επιθετικός έβαλε δύο γκολ στον τελικό του League Cup και έστειλε και αυτή την κούπα στην τροπαιοθήκη του συλλόγου. Οι Αετοί δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα και καθάρισαν με 6-2 την Μαρίτιμο, παίρνοντας το εν λόγω τρόπαιο για έβδομη φορά (ρεκόρ Πορτογαλίας) και για τρίτη διαδοχική σεζόν.



Η αρχή έγινε με τον άλλον killer της χρονιάς για τη Μπενφίκα, τον Ζόνας (11’), για να πάρει τη σκυτάλη ο Μήτρογλου. Στο 18’ πλάσαρε από κοντά μετά από επικό τακουνάκι του Πίτσι και στο 38’ πυροβόλησε από το ύψος της μεγάλης περιοχής για το 3-0, φτάνοντας τα 25 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Ντιόγκο μείωσε για τη Μαρίτιμο (45’), αλλά ο Γκαϊτάν (77’) έκανε το 4-1 και καθάρισε τον τελικό. Με πέναλτι του Φρανσέρτζιο στο 84’ (το έκανε ο Αντρέα Σάμαρης) η Μαρίτιμο μείωσε εκ νέου, με τους Ζαρντέλ και Ραούλ Χιμένες (πέν.) να χτυπούν αμφότεροι στις καθυστερήσεις και να σφραγίζουν τον τίτλο για τους Λουζιτανούς.


 

Τελευταία Νέα