Αστέρας Τρίπολης: «Ε, καλύτεροι θα έρθουν»

Αστέρας Τρίπολης: «Ε, καλύτεροι θα έρθουν»

bet365

Η διάθεση των διοικούντων τον Αστέρα Τρίπολης είναι να κινηθούν για παίκτες για παίκτες που θα είναι καλύτεροι απ' αυτούς που έφυγαν.

Η... σκούπα στον Αστέρα Τρίπολης έφερε και τη σχετική γκρίνια από τον κόσμο. Αυτή την εβδομάδα θα κριθεί το ποιοι από την ομάδα Νέων θα ακολουθήσουν την προετοιμασία της πρώτης ομάδας και παράλληλα τρέχει ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν.

Πρόθεση των Μπάκου και Καϋμενάκη είναι να φέρουν παίκτες που θα είναι καλύτεροι απ' όσους έφυγαν. Αυτό, εξάλλου, είχε δηλώσει ο Δημήτρης Μποροβήλος στην πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο gazzetta.gr.

Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ξεκινήσει τις επαφές τους και έχουν κατασταλάξει στις περισσότερες τους λύσεις εδώ και καιρό. Υπομονή λοιπόν και στις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουν να μπαίνουν κομμάτια στο παζλ του ρόστερ για τη νέα σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα