Αλαφούζος: «Το πιο όμορφο γήπεδο στην Ελλάδα η Λεωφόρος»

Αλαφούζος: «Το πιο όμορφο γήπεδο στην Ελλάδα η Λεωφόρος»

Αλαφούζος: «Το πιο όμορφο γήπεδο στην Ελλάδα η Λεωφόρος»

bet365

Ο Γιάννης Αλαφούζος κατά την διάρκεια της ειδικής εκπομπής του ΣΚΑΪ για την Λεωφόρο μίλησε για την ανακατασκευή της ιστορικής έδρας του «τριφυλλιού», υποστηρίζοντας πως σε ένα χρόνο θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα!

Μέσα στην μεγάλη καμπάνια για την ανακατασκευή της Λεωφόρου είναι και η εκπομπή που προβάλλεται αυτή την στιγμή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με θέμα την Λεωφόρο και καλεσμένους από ολόκληρο τον Παναθηναϊκό οργανισμό, μεταξύ των οποίων και οι Γιάννης Αλαφούζος, Ηλίας Μιχαλαριάς, Μάρκους Μπεργκ, Παναγιώτης Βλαχοδήμος, Βασίλης Κωνσταντίνου, Σπύρος Βλάχος. Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ στην πρώτη του τοποθέτηση είπε χαρακτηριστικά:

«Ελπίζουμε μέχρι το φθινόπωρο να έχει ολοκληρωθεί η πρώτη φάση και του χρόνου τέτοια εποχή να είναι όλα έτοιμα. Κάθε ομάδα πρέπει να έχει ένα ωραία γήπεδο. Δεν έχει άλλο γήπεδο την ψυχή της Λεωφόρου, ούτε το ΟΑΚΑ, ούτε κανένα. Με τις δυσκολίες που είχαμε δεν μπορούσαμε να την ανακατασκευάσουμε και ξεκινάμε να το κάνουμε τώρα. Θα είναι το πιο όμορφο γήπεδο στην Ελλάδα. Έχει γίνει εκπληκτική δουλειά και θα ομορφύνει η περιοχή των Αμπελοκήπων. Έχουμε συγκεντρώσει 530.150 ευρώ και μέσα στην βραδιά θα έχουμε συγκεντρώσει και άλλα». Λίγο αργότερα ο μετρητής των προσφορών έφτασε στο 1.233.660 ευρώ!

Από την πλευρά του ο Ηλίας Μιχαλαριάς, υπογράμμισε:

«Κάθε ανακαίνιση είναι απολύτως καλοδεχούμενη γιατί διαιωνίζει τον Παναθηναϊκό στο μέλλον. Η Λεωφόρος είναι ένα αθλητικό κέντρο. Όλοι ίσως γνωρίζουν το κλειστό αλλά υπάρχουν αίθουσες πυγμαχίας, τοξοβολίας, σκοποβολής, ξιφασκίας και φυσικά θα έχουμε επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου».

Μπεργκ: «Το τρίτο μου παιδί θα γεννηθεί στην Ελλάδα»!

Ο Μάρκους Μπεργκ αποθέωσε την ατμόσφαιρα της Λεωφόρου και σε ερώτηση για την παραμονή του σε σχέση με την εγκυμοσύνη της συζύγου του, έστειλε μήνυμα παραμονής:

«Είναι το σπίτι μας η Λεωφόρος, με τους οπαδούς που πάντα μας στηρίζουν. Ο κόσμος είναι κοντά σε εμάς. Κάνουμε τα πράγματα δύσκολα για τους αντιπάλους μας, δημιουργείται μια φανταστική ατμόσφαιρα. Τα δύο γκολ που σκόραρα στα ημιτελικά με τον ΟΦΗ είναι αυτά που ξεχωρίζω μέχρι στιγμής. Περάσαμε στον τελικό. Από κει και πέρα, ναι το τρίτο παιδί μου θα γεννηθεί στην Ελλάδα, εμπιστευόμαστε τα ελληνικά νοσοκομεία και θα είναι πανέμορφο αυτό».

Στραματσόνι: «Φανταστική ατμόσφαιρα στη Λεωφόρο»

Ο Αντρέα Στραματσόνι μίλησε επίσης για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως του αρέσει πολύ η ατμόσφαιρα που δημιουργείται στο γήπεδο της Λεωφόρου...

Για το αγωνιστικό κομμάτι: «Ο κύριος στόχος μας είναι να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην Ευρώπη. Το όνομα του Παναθηναϊκού το αξίζει. Τα πλέι οφ θα μας επιτρέψουν να μάθουμε που χρειαζόμαστε περισσότερη ενίσχυση. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένη, γιατί ο επόμενος αγώνα είναι πολύ σημαντικός».

Για το πως βιώνει την έδρα της Λεωφόρου: «Υπάρχει φανταστική ατμόσφαιρα όταν παίζουμε στη Λεωφόρο, γιατί το γήπεδο είναι στην καρδιά της πόλης και ο κόσμος είναι παθιασμένος και κοντά στην ομάδα. Εκείνο που εκτιμώ πραγματικά είναι πως είτε έχουμε κερδίσει, είτε έχουμε χάσει, ο κόσμος είναι πάντα δίπλα μας»

Για το αν ο Παναθηναϊκός πρέπει να έχει ένα σύγχρονο γήπεδο στη Λεωφόρο: «Επενδύω πολλά στο πάθος που υπάρχει σε αυτό το χώρο γιατί εδώ έχει παίξει μόνο ο Παναθηναϊκός. Για μένα το να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός ένα σύγχρονο γήπεδο είναι ένα μεγάλο όνειρο. Στην Ιταλία υπάρχουν ομάδες που μοιράζονται γήπεδα και το έχω βιώσει. Εύχομαι αυτό το όνειρο να γίνει πραγματικότητα γιατί θα είναι σημαντικό και για την ομάδα και για τον κόσμο».

Zέκα: «Ο κόσμος να μας έχει εμπιστοσύνη»

Ο Πορτογάλος αρχηγός στάθηκε στην σημασία της ανακατασκευής του γηπέδου και σχετικά με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, υπογράμμισε: «Θα συνεχίσουμε τον στόχο μας, να βγούμε πρώτοι στα πλέι-οφ. Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε αλλά να μας έχουν εμπιστοσύνη και εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε».

Ο Τάσος Λαγός, είπε σε ερώτηση σχετικά με τα πιτσιρίκια: «Καταρχήν, όλα τα παιδιά δεν πρέπει να αφήσουν το σχολείο, ότι όνειρα κι αν έχουν για το ποδόσφαιρο. Εγώ προσωπικά ήμουν τυχερός γιατί στα 14 μου βρέθηκα στον Παναθηναϊκό. Στην ομάδα μας δεν σου μαθαίνουν μόνο μπάλα, αλλά σου καλλιεργούν και το ήθος. Ο κάθε μικρός παίκτης πρέπει να ακούει προσηλωμένα τον προπονητή του, να δουλεύει σκληρά και να μην τα παρατάει ποτέ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα