Ολυμπιακός: Αναβρασμός και... σύσκεψη κορυφής

Ολυμπιακός: Αναβρασμός και... σύσκεψη κορυφής

Ολυμπιακός: Αναβρασμός και... σύσκεψη κορυφής

bet365

Τη στιγμή που ουδείς γνωρίζει το πότε και αν θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου στον Ολυμπιακού κοιτάζουν την επόμενη μέρα και το... χτίσιμο του νέου ρόστερ.

Αυτή τη στιγμή ο τελικός Κυπέλλου είναι να γίνει την Κυριακή (15/5). Ποιος μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά όμως; Μάλλον, κανείς. Στο Ρέντη άπαντες είναι εκνευρισμένοι με όλη αυτή τη μετέωρη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί αλλά παράλληλα κοιτάζουν την επόμενη μέρα.

Εννοείται ότι ήδη έχουν γίνει οι πρώτες κινήσεις για το «χτίσιμο» της νέας ομάδας, αλλά αναμένεται η σύσκεψη κορυφής όπου και θα ξεκαθαρίσουν όλα.

Εκεί, ο Μάρκο Σίλβα θα κάνει τις εισηγήσεις του τόσο για τους παίκτες που θέλει να προστεθούν στο ρόστερ όσο και για αυτούς που είναι να φύγουν.

«Κυανέρυθροι» και «πράσινοι» βρίσκονται στην αφετηρία των πλέι οφ και θα παλέψουν για μια καλή εκκίνηση! Τοποθετώντας ένα στοίχημα στον αγώνα Πανιώνιος - Πανθηναϊκός, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

Βέβαια, στο ποιοι θα περάσουν την πόρτα της... εισόδου θα φανεί και από το ποιοι θα αποχωρήσουν. Παίκτες όπως οι Ρομπέρτο, Μαζουακού, Ομάρ δηλαδή που έχουν δει το όνομά τους να «παίζει» κατά καιρούς για διάφορες ομάδες.

Πάντως, μέχρι στιγμής μοιάζει δεδομένη η αποχώρηση του Νίκολας Μαρτίνες για τον οποίο σας είχαμε ενημερώσει στο Gazzetta.gr ότι υπάρχει ενδιαφέρον από Κατάρ και Τουρκία για το πρόσωπό του. Φυσικά, θέλει η Ανόρθωση να τον κρατήσει αλλά μόνο εύκολο δεν είναι κάτι τέτοιο, ενώ δεν αποκλείεται να μπει στο κόλπο για την απόκτησή του κι ο ΑΠΟΕΛ.

Φυσικά, ο Σίλβα έχει προτείνει και κάποιους παίκτες αλλά περισσότερα θα ξεκαθαρίσουν μετά την εν λόγω συνάντηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα