Έξω ο Βίτορ, μέσα ο Λέοβατς

Gazzetta team
Έξω ο Βίτορ, μέσα ο Λέοβατς

bet365

Μια απουσία και μια επιστροφή στον ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ. Εκτός αποστολής έμεινε ο Βίτορ, ενώ κανονικά στην διάθεση του Ίβιτς τέθηκε ο Λέοβατς.

Με ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Τετάρτης με την ΑΕΚ (20:30) στο πλαίσιο της πρεμιέρας των πλέι οφ. Συγκεκριμένα εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα έμεινε ο Μίγκελ Βίτορ, με τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό να έχει οίδημα όπως έδειξε και η μαγνητική τομογραφία.

Στον αντίποδα στην διάθεση του νεαρού τεχνικού τέθηκε ο Μάριν Λέοβατς, με τον Κροάτη αριστερό μπακ να προπονείται χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή. Εκεί θα είναι κανονικά και ο Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης αλλά θα είναι στους 19 που θα αποσυρθούν στο ξενοδοχείο ενόψει του αγώνα με την Ένωση.

Αναλυτικά την αποστολή του «δικέφαλου του βορρά» για το ματς αυτό αποτελούν οι: Βελλίδης, Γλύκος, Χατζηισαΐας, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Λέοβατς, Κοροβέσης, Σκόνδρας, Κίτσιου, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Κάτσε, Τζιόλης, Πέλκας, Ροντρίγκες, Ζάιρο, Μυστακίδης, Μακ, Αθανασιάδης.

Τέλος όσον αφορά το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης, αυτό περιλάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας σε μικρό χώρο, ενώ δόθηκε βάρος στην τακτική και τις στημένες φάσεις ενόψει των «κιτρινόμαυρων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα