Μπουλούτ: «Αν δεν πληρωθώ δεν επιστρέφω»

Μπουλούτ: «Αν δεν πληρωθώ δεν επιστρέφω»

Μπουλούτ: «Αν δεν πληρωθώ δεν επιστρέφω»

bet365

Ο Κερέμ Μπουλούτ δεν έχει σκοπό να επιστρέψει από την Τουρκία στην Ελλάδα αν πρώτα όπως είπε ο ίδιος, δεν καταβληθούν από την ΠΑΕ Ηρακλής όλες οι οφειλές.

Μετά τις διακοπές του Πάσχα ο Μπουλούτ δεν επέστρεψε στην Ελλάδα για να συμμετάσχει στις προπονήσεις του Ηρακλή. Ο Αυστραλός επιθετικός, βρίσκεται στην Τουρκία και περιμένει να δει τον τραπεζικό λογαριασμό να γεμίζει από ευρώ καθώς όπως ενημέρωσε τους παράγοντες του Ηρακλή: «αν δεν πληρωθώ δεν επιστρέφω». Ο Μπουλούτ με δηλώσεις του υποστήριξε τα εξής:

«Όταν έφυγα από την Ελλάδα είχα ενημερώσει, ότι για να επιστρέψω θα πρέπει να με πληρώσουν. Έχω να λαμβάνω χρήματα και η οικογένεια μου είναι δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά. Η κατάσταση είναι δύσκολη, όπως και σε ολόκληρη την ομάδα και περιμένω τις εξελίξεις. Δεν έχει επικοινωνήσει κανένας μαζί μου και δεν ξέρω τι θα κάνω. Θα πρέπει να σκεφτώ το μέλλον μου και να πάρω αποφάσεις. Δεν έχω μιλήσει με καμία άλλη ομάδα και απλά περιμένω. Γνωρίζω ότι το ίδιο συμβαίνει και με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου και δεν ξέρω πως μπορεί να αλλάξει η κατάσταση», δήλωσε ο Κερέμ Μπουλούτ στον «Αρένα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα