Δεν έχει τελικό, έχει όμως φιλικό ο Ολυμπιακός

Δεν έχει τελικό, έχει όμως φιλικό ο Ολυμπιακός

Δεν έχει τελικό, έχει όμως φιλικό ο Ολυμπιακός

bet365

Σήμερα στις 20:00 (Novasports2) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο «Μαρακανά» του Βελιγραδίου τον Ερυθρό Αστέρα. Πετάει περίπου στις 11:00 η αποστολή.

Ετοιμος για το θρυλικό φιλικό ραντεβού με τον Ερυθρό Αστέρα είναι ο Ολυμπιακός.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας ταξιδεύουν στις 11:00 το πρωί για τη Σερβία, γι' αυτό το ξεχωριστό ματς, τη στιγμή που ο τελικός με την ΑΕΚ έχει αναβληθεί με προτεινόμενη ημερομηνία διεξαγωγής του την 15η Μαΐου.

Ο Πορτογάλος, με αυτόν τον τρόπο, θέλει να κρατήσει τους παίκτες του στην... τσίτα ενόψει του τελικού αν και εφόσον αυτός γίνει.

Στην αποστολή του, ο Ολυμπιακός, δεν έχει τους Ιντέγε και Ελαμπντελαουί. Από εκεί και πέρα όλοι οι άλλοι παίκτες είναι έτοιμοι να αγωνιστούν.

Η αποστολή των «ερυθρόλευκων»: Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Φορτούνης, Φουστέρ, Ερνάνι, Καπίνο, Κασάμι, Κολοβός, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Τσιμίκας, Βούρος, Ζντιέλαρ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα