Καραπαπάς: «Ο κάθε... πουθενάς έριχνε χολή»

Gazzetta team
Καραπαπάς: «Ο κάθε... πουθενάς έριχνε χολή»

bet365

Το δικό του, αιχμηρό σχόλιο για την αντιμετώπιση που είχε στην Ελλάδα o Kλαούντιο Ρανιέρι, έκανε στο facebook o Κώστας Καραπαπάς.

Την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ από την Λέστερ του Ρανιέρι, σχολίασε ο Υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, που πέταξε και τις... σπόντες του για όσους «έκραζαν» τον Ιταλό τεχνικό κατά την διάρκεια της θητείας του στην Εθνική Ελλάδος.

«Η Τσέλσι τη χρώσταγε τη χαρά στον σπουδαίο άνθρωπο και προπονητή, άλλωστε με αυτόν στον πάγκο της έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο! Ο θαυματοποιός Ρανιέρι πέρασε και από την Ελλάδα και ο κάθε πουθενάς του έριχνε χολή... Το εκκωφαντικό χειροκρότημα του πλανήτη θα κρατήσει για μέρες και το αξίζει...»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα