Χ-άνει την Ευρώπη η Μίλαν

Gazzetta team
Χ-άνει την Ευρώπη η Μίλαν

bet365

Η Μίλαν αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 στο San Siro με την Φροζινόνε και είδε την Σασουόλο (1-0 την Βερόνα) να της παίρνει την 6η θέση.

Μετά την εντός έδρας λευκή ισοπαλία με την Κάρπι και την ήττα από την τελευταία, Ελλάς Βερόνα εκτός έδρας (2-1) η ομάδα την οποία ο Μπερλουσκόνι έχει δώσει στον Μπρόκι κατάφερε να πάρει 3-3 εντός έδρας από την Φροζινόνε, η οποία μάχεται για την παραμονή στην κατηγορία. Η νέα απώλεια σημαίνει ότι οι Ροσονέρι δύο αγωνιστικές πριν το τέλος, έχασαν την 6η θέση που οδηγεί στο Europa League από την Σασουόλο, που νίκησε 1-0 την Βερόνα.

Μόλις στο 2’ το δεξί σουτ του Λούκα Παγκανίνι αιφνιδιάσε τον Ντοναρουμα για το 0-1. Η Μίλαν προσπάθησε να χτίσει πίεση και έχασε την καλύτερη φάση της στο πρώτο μέρος στο 33’ με την κεφαλιά του Αλεξ να αποκρούει στο οριζόντιο ο Μπάρντι. Στο 44’ με εξαιρετικό φάουλ ο Ολιβερ Κραγκλ έστειλε ξανά την μπάλα στα δίχτυα του Ντοναρούμα για το 0-2. Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Ρούσο έβαλε το χέρι του σε προσπάθεια του Ντε Σίλιο, όμως ο Μπάρντι απέκρουσε το πέναλτι του Μπαλοτέλι. Παρά το γεγονός αυτό, η Μίλαν κατάφερε να μειώσει άμεσα, με τον Μπάκα να σκοράρει στο 50’ ύστερα από ασίστ του Αμπάτε για το 1-2 το οποίο έμεινε για πέντε λεπτά αφού μετά τη γκάφα του Αλεξ ο Ντιονίζι προχώρησε και με αριστερό σουτ στη γωνία έκανε το 1-3.

Στο 74’ ο Λούκα Αντονέλι σκόραρε στην πρώτη του επαφή με την μπάλα με εντυπωσιακό ψαλίδι μετά την κεφαλιά του Αλεξ και στις καθυστερήσεις οι Ροσονέρι κέρδισαν πέναλτι για χέρι του Πρίμα. Ο Μενέζε εστόχησε για το 3-3 που έμεινε ως το τελικό παρά την ωραία προσπάθεια του Μπαλοτέλι που έφυγε από το κέντρο και «έσπασε» το οριζόντιο δοκάρι του Μπάρντι.

Εκανε τη δουλειά η Σασουόλο
Η Σασουόλο έκανε το αυτονόητο, να νικήσει δηλαδή την ουραγό της Serie A, Ελλάς Βερόνα, στο MAPEI (1-0) και μετά τη νέα γκέλα της Μίλαν, πέρασε στην 6η θέση, η οποία αν οι Ροσονέρι δεν πάρουν το Κύπελλο, θα βγάζει στο Europa League. Παρότι έχουν ήδη υποβιβαστεί στην Serie B οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν καλά και απείλησαν σε κάποιες περιπτώσεις τον Κονσίλι. Το γκολ που έκρινε το ματς υπέρ των Neroverdi πέτυχε στο 58’ Λορέντζο Πελεγκρίνι διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Μεγάλη νίκη η Παλέρμο
Η Παλέρμο πήρε μεγάλη νίκη επί της Σαμπντόρια με 2-0 και συνεχίζει να δίνει μάχη παραμονής με την Κάρπι. Οι φιλοξενούμενοι είχαν πανηγυρίσει για τελευταία φορά στη Σικελία το 2008 και η παράδοση συνεχίστηκε, με την ομάδα του Μπαλαρντίνι να παίρνει 3 υπερπολύτιμους βαθμούς. Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, που πήραν το προβάδισμα μόλις στο 19’. Λάθος του Ρανόκια, ασίστ του Τζιλαρντίνο και 1-0 με τον Βάσκες. Ο αμυντικός της Σαμπντόρια παραλίγο να χαρίσει και δεύτερο γκολ στην Παλέρμο και φαινόταν ότι δεν ήταν η μέρα των Γενοβέζων. Ο Βιβιάνο έκανε ό,τι μπορούσε για να κρατήσει τους φιλοξενούμενους στο παιχνίδι, βγάζοντας την προσπάθεια του Τζιλαρντίνο μετά από νέο λάθος του Ρανόκια. Η μοναδική ευκαιρία των φιλοξενούμενων ήρθε στο 79’ με τον Μουριέλ και τα πάντα τελείωσαν στο 85’, όταν ο Κρίστιτσιτς σκόραρε σε λάθος εστία για το τελικό 2-0.

 

SERIE A Τελευταία Νέα