Λαγός: «Πρέπει να κοιτάμε μόνο την κορυφή από εδώ και πέρα»

Λαγός: «Πρέπει να κοιτάμε μόνο την κορυφή από εδώ και πέρα»

Gazzetta team
Λαγός: «Πρέπει να κοιτάμε μόνο την κορυφή από εδώ και πέρα»

bet365

Αισιόδοξος για το πρόσωπο που πρόκειται να εμφανίσει ο Παναθηναϊκός στα πλέι-οφ της Superleague, αλλά και για την νέα ομάδα που σχεδιάζουν οι «πράσινοι» με ορίζοντα τη νέα αγωνιστική περίοδο, εμφανίστηκε ο Τάσος Λαγός.

Παρότι με την έλευση του Αντρέα Στραμτσόνι ο χρόνος συμμετοχής του στη βασική 11άδα του Παναθηναϊκού περιορίστηκε, ο Τάσος Λαγός απέδειξε με την τελευταία του εμφάνιση απέναντι στον Πανθρακικό πως αποτελεί πάντα μια αξιόπιστη λύση στο rotation του Ιταλού τεχνικού.

Μιλώντας στην «Goal» ο 26χρονος μέσος εμφανίστηκε αισιόδοξος για την καινούργια ομάδα που δημιουργούν οι «πράσινοι» ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και των πλέι-οφ της Superleague, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στα αίτια της κακής φετινής πορείας του «Τριφυλλιού».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη «Goal»:

«Με τον καινούργιο προπονητή, όσο καιρό είναι εδώ, γίνονται πολλά πράγματα. Ο ίδιος μαθαίνει και βλέπει, κρίνει κάθε φορά τον κάθε ποδοσφαιριστή και πιστεύω πως ήδη σχεδιάζεται μια καινούρια ομάδα για του χρόνου, που θα μπορεί να διεκδικήσει τους στόχους της. Αισιοδοξώ πρώτα απ όλα γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και πάντα πρέπει να κοιτάμε την κορυφή. Αυτό θα κάνουμε από εδώ και πέρα. Και για τα πλέι οφ και για του χρόνου».

Για το τι πήγε λάθος στη φετινή χρονιά: «Δυστυχώς, δεν ξεκινήσαμε καλά τη χρονιά, από την αρχή. Η Καμπάλα μάς έριξε πάρα πολύ. Είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα φέτος. Δεν κρατήσαμε καθόλου σταθερή πορεία και αυτό ήταν η αιτία της κακής πορείας που κάναμε».

Για το καλό πρόσωπο του Παναθηναϊκού στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος: «Στα τέσσερα τελευταία ματς πήγαμε καλά, έχουμε δείξει ένα αρκετά καλό πρόσωπο. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε έτσι κι ακόμα πιο σοβαρά για τα πλέι οφ. Προφανώς και θέλουμε να πάρουμε την πρώτη θέση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα