Στη λίστα του Μιλοβάνοβιτς ο Τσιγκρίνσκι!

Στη λίστα του Μιλοβάνοβιτς ο Τσιγκρίνσκι!

Gazzetta team
Στη λίστα του Μιλοβάνοβιτς ο Τσιγκρίνσκι!

bet365

Την περίπτωση του Ουκρανού στόπερ της Ντνίπρο, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, φέρεται να έχει στην ατζέντα του ο Μιλαβάνοβιτς για την ενίσχυση της ΑΕΚ, με τον Σέρβο τεχνικό διευθυντή να έχει μάλιστα πραγματοποιήσει και τις πρώτες επαφές με την πλευρά του παίκτη.

Η ΑΕΚ αναζητά έναν κεντρικό αμυντικό που θα κάνει τη διαφορά ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και η περίπτωση του Ουκρανού διεθνούς στόπερ της Ντνίπρο, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, φαίνεται πως βρίσκεται στην ατζέντα του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ».

Ο 29χρονος πρώην αρχηγός της Σαχτάρ ανάγκασε την Μπαρτσελόνα το 2009 να προφέρει 25 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να τον κάνει δικό της, ωστόσο η καριέρα του δεν εξελίχθηκε όπως θα ήλπιζε, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στην Ουκρανία και το Ντόνετσκ έπειτα από μόλις ένα χρόνο (14 συμμετοχές), έναντι 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Η δεύτερη παρουσία του στη Σαχτάρ ολοκληρώθηκε το περασμένο καλοκαίρι και έκτοτε αγωνίζεται στην Ντνίπρο (17 συμμετοχές συνολικά φέτος).

Το συμβόλαιο του όμως λήγει το καλοκαίρι του 2016 και ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς φέρεται να τον έχει πολύ ψηλά στις επιλογές του για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της «Ένωσης», έχοντας μάλιστα αναλάβει προσωπικά την υπόθεση, μιας και έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές με την πλευρά του παίκτη, έτσι ώστε να τον πείσει να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα