Ο Ιβάν, ο Μαρινάκης και ο… χαλίφης

Gazzetta team
Ο Ιβάν, ο Μαρινάκης και ο… χαλίφης

bet365

«Δεν πρόκειται να γίνω χαλίφης στη θέση του χαλίφη. Δεν είναι αυτός ο σκοπός μου», τόνισε ο Ιβάν Σαββίδης στους εκπροσώπους των Ενώσεων που βρέθηκαν στον εορτασμό των 90 χρόνων του ΠΑΟΚ.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης για τον εορτασμό των 90 χρόνων ιστορίας του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με την «Livesport», ο Iβάν Σαββίδης συναντήθηκε με εκπροσώπους 18-20 Ποδοσφαιρικών Ενώσεων που είχαν προσκληθεί από την ΠΑΕ.

Η συνάντησή τους κράτησε πάνω από μία ώρα και ο μεγαλομέτοχος του Δικέφαλου με αφορμή τις εκλογές της ΕΠΟ τους είπε πως «εγώ το λέω και θα το ξαναπώ ότι δεν πρόκειται να γίνω χαλίφης στη θέση του χαλίφη. Δεν είναι αυτός ο σκοπός μου. Αυτό που θέλω είναι οι αγώνες τα παίζονται στα ίσα. Πρέπει να υπάρχει ισονομία σε όλο το φάσμα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Κι αυτά που σας λέω τα έχω πει και προσωπικά στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Τον συνάντησα και του τόνισα πως αυτό το καθεστώς που υπάρχει στο ποδόσφαιρο θα τελειώσει»

Ο Σαββίδης μίλησε στους παράγοντες των Ενώσεων και για τον εκλεκτό της παράταξής τους για την προεδρία της ΕΠΟ: «Δεν πρόκειται να σας1 επιβάλω κανέναν για πρόεδρο. Τον πρόεδρο πρέπει να τον επιλέξετε εσείς. Συζητείστε μεταξύ σας και πάρτε την απόφαση»

Ο Σαββίδης έκανε μία ολιγόλεπτη τοποθέτηση και στη συνέχεια άκουσε τους προέδρους των ΕΠΣ να του λένε τα παράπονά τους για όσα συμβαίνουν στο Πάρκο Γουδή. Και για άλλη μία φορά (έχει ξανασυναντηθεί με τις Ενώσεις της αντιπολίτευσης ο ομογενής επιχειρηματίας) του είπαν πως η ΕΠΟ τους κυνηγάει με διάφορους τρόπους και τους δημιουργεί προβλήματα. Όλα αυτά που βιώνουν φτάνουν στο τέλος τους. Η διοίκηση Γκιρτζίκη καταρρέει και μόνο έκπληξη δεν θα είναι αν στις αρχαιρεσίες του Οκτωβρίου την προεδρία διεκδικήσει μόνο ο εκλεκτός της αντιπολίτευσης

Μέσα στον Μάιο οι Ενώσεις που βρίσκονται στην αντιπολίτευση της ΕΠΟ θα συναντηθούν και θα καθορίσουν τα επόμενα βήματα της στάσης που θα κρατήσουν απέναντι στη διοίκηση Γκιρτζίκη.

Στη γιορτή του ΠΑΟΚ προσκλήθηκε και παραβρέθηκε και ο Γιώργος Βούρβαχης. Ο άφθαρτος πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων ήταν και στη συνάντηση του Σαββίδη με τους παράγοντες των Ενώσεων. Είναι ένα πρόσωπο που τον εκτιμά η αντιπολίτευση της ΕΠΟ και είναι βέβαιο πως θα έχει σημαντικό ρόλο και στην επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

 

Τελευταία Νέα