Ματζουράκης... και του χρόνου!

Gazzetta team
Ματζουράκης... και του χρόνου!

bet365

Όπως αναμένονταν ο Γιάννης Ματζουράκης θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στον πάγκο του Παναιτωλικού, καθώς οι Αγρινιώτες ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας.

Ο «Ρουμάνος» ανέλαβε τις τύχες της ομάδας σε μια δύσκολη περίοδο, καθώς μετά το... φιάσκο Πόντες ο Παναιτωλικός βρίσκονταν χαμηλά στην βαθμολογία και με πεσμένο το ηθικό. Ο έμπειρος τεχνικός άλλαξε όλη την εικόνα.

Η ομάδα του Αγρινίου όχι μόνο... σώθηκε περίπατο, αλλά βρέθηκε για μεγάλο διάστημα και να διεκδικεί μια θέση στα πλέι οφ. Σε συνδυασμό και με την καθιέρωση παικτών από την ακαδημία στην ομάδα, το έργο του κρίθηκε πετυχημένο κι έτσι ήρθε και τυπικά η ανανέωσης της συνεργασίας, αμέσως μετά το ραντεβού που είχε με τον Φώτη Κωστούλα, με την εξής ανακοίνωση:

«Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον πρόεδρο Φώτη Κωστούλα και τον προπονητή Γιάννη Ματζουράκη, αποφασίστηκε η επέκταση της συνεργασίας και την επόμενη αγωνιστική περίοδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα