Στην αναμονή Καραγεωργίου και παίκτες στην Καλλονή

Νίκος Τσιώκος
Στην αναμονή Καραγεωργίου και παίκτες στην Καλλονή

bet365

Τη στιγμή που άπαντες περιμένουν να μάθουν το τι μέλλει γενέσθαι στην Καλλονή, ο Νίκος Καραγεωργίου και πολλοί από τους ποδοσφαιριστές είναι στην αναμονή για να λύσουν τη συνεργασία τους.

Την ενημέρωση του Νίκου Μιχαλάκη για το οικονομικό σκέλος περιμένουν άπαντες στην Καλλονή, τη στιγμή που ο ίδιος φέρεται να βρίσκεται σε αναζήτηση «συμπαίκτη» στη διοίκηση. Βέβαια, τη στήριξη όλων στην ομάδα, ενώ εκτιμάται ότι η ομάδα της Μυτιλήνης δε θα έχει πρόβλημα και θα συνεχίσει κανονικά την πορεία της στη Football League, όπου επιστρέφει μετά από τρία χρόνια παρουσίας στη Σούπερ Λίγκα.

Ωστόσο, ο Νίκος Καραγεωργίου και οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε φάση αναμονής για την ειδοποίηση να περάσουν από τα γραφεία της ΠΑΕ και να λύσουν τη συνεργασία τους, ώστε να κοιτάξουν την επόμενη μέρα και να αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους, αν και ήδη αρκετοί το έχουν κάνει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα