ΠΑΟΚ: Υποδοχή στα Χανιά

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Υποδοχή στα Χανιά

bet365

Στα «ασπρόμαυρα» ντύθηκε το αεροδρόμιο Χανίων για να υποδεχθεί την αποστολή του ΠΑΟΚ. Φίλαθλοι της ομάδας, παιδιά από την ακαδημία που συνεργάζεται ο Δικέφαλος, αλλά και ο βετεράνος άσος της ομάδας Γιάννης Δαμανάκης καλωσόρισαν την ομάδα.

Θερμής υποδοχής έτυχε η αποστολή του ΠΑΟΚ κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο των Χανίων. Φίλαθλοι από τον τοπικό σύνδεσμο, η συνεργαζόμενη ακαδημία Δόξα Calcetto, αλλά και ο βετεράνος άσος Γιάννης Δαμανάκης καλωσόρισαν τους ποδοσφαιριστές του Βλάνταν Ίβιτς. Οι μικροί από την ακαδημία κατά την έξω των παικτών δημιούργησαν έναν διάδρομο, ώστε να περάσουν τα μέλη της αποστολής και να τους χειροκροτήσουν. Οι παίκτες, αλλά και τα μέλη της αποστολής το ευχαριστήθηκαν και δεν αρνήθηκαν να βγουν φωτογραφίες, αλλά και να μοιράσουν αυτόγραφα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα