Να΄χε γίνει κιόλας η συνάντηση…

Να΄χε γίνει κιόλας η συνάντηση…

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο gazzetta για την περιβόητη...συνάντηση Μαρινάκη-Σαββίδη.

Τρόμος επικρατεί σε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού από την αποκάλυψη της…απειλής του Ιβάν Σαββίδη στην συνάντησή του με το Βαγγέλη Μαρινάκη, πριν τον πρώτο ημιτελικό ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού 1-2.

«Μην πειράξεις αυτό το ματς με τη διαιτησία, γιατί θα σας τελειώσω», είπε, λέει, ο Ιβάν στο Μαρινάκη, στο σπίτι του Μαρινάκη. Μία λεπτομέρεια βέβαια είναι ότι μιλάμε για μία συνάντηση που ποτέ δεν έγινε, όπως μου είπε ένα πουλάκι! Για μία συνάντηση φάντασμα. Αλλά δεν έχει σημασία. Αυτά είναι ψιλά γράμματα.

Συνάντηση Μαρινάκη-Σαββίδη μέσα στο 2016 δεν υπήρξε. Αν μιλάμε για το 2015, πριν πολλούς μήνες, είναι κάτι άλλο…

Συνάντηση Μαρινάκη-Σαββίδη στο σπίτι του Μαρινάκη επίσης δεν έγινε. Αν «σπίτι» του Μαρινάκη είναι η…Αθήνα, τότε ναι, συνάντηση είχε γίνει-πάντα πέρσι. Αν δηλαδή κάποιοι είναι χαμένοι στη μετάφραση, είναι επίσης κάτι άλλο.

Το να τηλεφώνησε ο Σαββίδης στο Μαρινάκη είναι επίσης κάτι άλλο. Άλλωστε το συνηθίζει. Του είχε τηλεφωνήσει και λίγη ώρα πριν το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για το Κύπελλο πάλι ήταν, τον Απρίλιο του 2014. Τότε που του είχε ζητήσει να κατέβει να παίξει ο Ολυμπιακός. Την βραδιά που είχαν πετάξει γαύρους στον πάγκο του Ολυμπιακού τα καρντάσια…

Αλλά για να μιλάμε λίγο σοβαρά: υποτίθεται ότι γίνεται μία προσπάθεια για μία νέα αρχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τις μεγάλες ομάδες σε κλίμα συναίνεσης και πιο χαμηλών τόνων και την αθλητική ηγεσία να κινείται προς μία τέτοια κατεύθυνση.

Όσα λοιπόν είπε ο Σαββίδης μετά το ματς του βόλεϊ, για τον Μαρινάκη και τη...συνωμοσία Ολυμπιακού-ΠΑΟ βοηθάνε προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση;…

Παρεμπιπτόντως, να σας θυμίσω τι έγραφα, προφητικά, εδώ πέρα πριν 11 ημέρες, στις 5 Απρίλη: «Πάντως, πλάκα πλάκα βλέπω κι οι τρεις μεγάλες ομάδες να ξεκινάνε τα πλέϊ οφς με τους ίδιους όρους! Με τρεις βαθμούς μείον ο καθένας! Ο Παναθηναϊκός είχε μείον τρεις, η ΑΕΚ έφαγε μείον τρεις κι ο ΠΑΟΚ έφαγε μείον πέντε, αλλά ακούγεται πως το μείον πέντε θα γίνει μείον τρεις! Κατά κάποιο τρόπο, μία...δικαιοσύνη ως προς την διεξαγωγή των πλέϊ οφς!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.