Καλλονή-Ατρόμητος: Η αδιάφορη και το σερί

Νίκος Μαρούδας
Καλλονή-Ατρόμητος: Η αδιάφορη και το σερί

bet365

Στη Μυτιλήνη, η Καλλονή φιλοξενεί τον Ατρόμητο, σε ένα παιχνίδι που οι φιλοξενούμενοι είναι οι μόνοι που έχουν πραγματικό κίνητρο για τη νίκη...

Την τελευταία της... Σουπερλιγκάτη παράσταση στη Μυτιλήνη θα δώσει την Κυριακή η Καλλονή με καλεσμένο τον Ατρόμητο. Το παιχνίδι είναι αδιάφορο για τους υποβιβασμένους ήδη γηπεδούχους, ενώ από την άλλη οι Περιστεριώτες θέλουν τη νίκη για να φτάσουν στο 4 στα 4 και να διατηρήσουν τις όποιες ελπίδες έχουν για την είσοδό τους στα πλέι οφ.

Χωρίς τέσσερις η Καλλονή

Σε αυτή την τελευταία εντός έδρας παράσταση, ο Νίκος Καραγεωργίου δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Τσαμπούρη, Καλτσά, όπως επίσης και στους τραυματίες Ελλακόπουλο, Κάρλσον. Αντίθετα, για πρώτη φορά στην αποστολή βρίσκεται ο νεαρός Φιορέτος και δεν αποκλείεται να κάνει και το ντεμπούτο του στη Σούπερ Λιγκ.

Στα πλάνα του Έλληνα τεχνικού τώρα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Δαύκος, στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Μίκιτς, Βαλιός, Αναστασιάδης και Γκόλιας. Στη μεσαία γραμμή, θα βρεθεί ο Φιορέτος και ο Χατζηδημητρίου, την επιτελική τριάδα θα την αποτελέσουν οι Γεωργίου, Φαβάλι και Γιορέντε, ενώ στην κορυφή του 4-2-3-1 θα βρεθεί ο Μανούσος.

Μόνοι απόντες οι τιμωρημένοι

Ο Ατρόμητος είδε μεσοβδόμαδα τις ελπίδες του για έξοδο στην Ευρώπη να μειώνονται μετά την αφαίρεση βαθμών για τα επεισόδια στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ωστόσο θέλει να κλείσει το πρωτάθλημα με δύο ακόμα νίκες. Στη προσπάθεια αυτή, ο Τραϊανός Δέλλας δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Μπίτολο και Ούμπιντες.

Έτσι, η 11άδα του αναμένεται να αποτελείται από τους Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια, τον Κιβρακίδη δεξιά στην άμυνα, τον Κούρο στη θέση του Μπίτολο στα αριστερά και τους Λαζαρίδη, Φυτανίδη στα στόπερ. Αμυντικός μέσος θα είναι ο Κεϊτά, λίγο πιο μπροστά του ο Γροντής σε ρόλο αντι-Ούμπιντες, ενώ η επιτελική τριάδα θα αποτελείται από τους Μπρίτο, Σουμπίνιο και Ματέι. Στην κορυφή του 4-2-3-1 θα βρεθεί για ακόμα ένα ματς ο Λε Ταλέκ.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Καλλονή (16η, 16 β.) - Ατρόμητος (9ος, 36 β.): Κυριακή 10/4 19:00, Novasports Extra 2

Καλλονή (4-2-3-1): Δαύκος – Μίκιτς, Βαλιός, Αναστασιάδης, Γκόλιας – Φιορέτος, Χατζηδημητρίου – Γεωργίου, Φαβάλι, Γιορέντε – Μανούσος

Αποστολή: Στρατηλάτης, Ευαγγελιδάκης, Ούκα, Μπλάζιτς, Γικαρής, Γουερέ, Ξύδας, Μπουρούς, Γκαμάγκας

Απόντες: Τσαμπούρης, Καλτσάς (τιμωρημένοι), Ελλακόπουλος, Κάρλσον (τραυματίες)

Ατρόμητος (4-2-3-1): Μπάρκας – Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κούρος – Κεϊτά, Γροντής – Ματέι, Μπρίτο, Σουμπίνιο – Λε Ταλέκ

Αποστολή: Γκορμπούνοφ, Κούρος, Θεολόγου, Κοντοές, Μπάλλας, Μαστακός, Λημνιός, Ουσέρο, Στόιτσεφ, Παπαδόπουλος

Απόντες: Μπίτολο, Ούμπιντες (τιμωρημένοι)

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης

Διαιτητής: Γιάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα