Χωρίς τους Αργεντινούς στο Αγρίνιο ο Ολυμπιακός

Χωρίς τους Αργεντινούς στο Αγρίνιο ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα δεν υπλογίζει τους Τσόρι - Καμπιάσο για το ματς με τον Παναιτωλικό όπως και τον Σαλίνο. Εκτός κι ο τιμωρημένος Μιλιβόγεβιτς.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, με τους Καμπιάσο και Τσόρι να μην είναι στην διάθεση του Μάρκο Σίλβα.

Επίσης ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς είναι τιμωρημένος και δεν υπολογίζεται όπως και ο Λεάντρο Σαλίνο που ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου οι νταμπλούχοι Ελλάδας θέλουν να συνεχίσουν την σαρωτική τους πορεία σε μια έδρα που πέρυσι αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1).

Οπότε το 4-2-3-1 του Πορτογάλου θα αποτελείται από τους:

Ρομπέρτο ή Καπίνο, Μαζουακού και Ελαμπντελαουί θα είναι στα μπακ κι οι Σιόβας-Μποτία θα είναι στα στόπερ. Οι Κασάμι-Ζντιέλαρ θα είναι τα δύο χαφ με τον Φορτούνη να είναι πίσω από τον Ιντέγε κι οι Πάρντο - Ερνάνι θα είναι στα άκρα.

Αναλυτικά η αποστολή:

Μποτία, Μπουχαλάκης, Ντα Κόστα, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σεμπά, Σιόβας, Ζντιέλαρ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα