1,5 εκατ. ευρώ θέλει ο Ηρακλής για τον Βέλλιο

Απόστολος Παγώνης
1,5 εκατ. ευρώ θέλει ο Ηρακλής για τον Βέλλιο

bet365

To Gazzetta.gr σας παρουσιάζει όλα τα δεδομένα της υπόθεσης του Απόστολου Βέλλιου. Τα χρήματα που αξιώνει ο Σπύρος Παπαθανασάκης, το γεύμα του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ με Ιταλούς εκπροσώπους, αλλά και το «ενδιαφέρον» του Ολυμπιακού.

Το θέμα της ενδεχόμενης μεταγραφής του Απόστολου Βέλλιο απασχολεί όσο περνούν οι μέρες και φτάνουμε προς το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς, όλο και πιο έντονα την ΠΑΕ Ηρακλής. Η οικονομική στενότητα που υπάρχει στο σωματείο υποχρεώνει τον Σπύρο Παπαθανασάκη να προχωρήσει ένα ακόμα βήμα στην μεταγραφή του διεθνή επιθετικού. Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr στην Μίκρα έχουν κοστολογήσει τον Βέλλιο στο 1,5 εκατ. ευρώ. Ο ομογενής επιχειρηματίας θεωρεί πως είναι μια τιμή που θα προσελκύσει αρκετούς ενδιαφερόμενους από Ελλάδα και εξωτερικό.

Το γεύμα των Ιταλών με τον Παπαθανασάκη

Από το εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα από Ιταλία έχουν δείξει ενδιαφέρον η Αταλάντα, Λάτσιο και η Τζένοα. Οι γείτονες έχουν παρακολουθήσει αρκετές φορές τον Απόστολο Βέλλιο με τα χρώματα του Ηρακλή, αλλά και της Εθνικής. Στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό έδωσαν και πάλι το παρών τους, αυτή την φορά όμως έκαναν ένα βήμα περισσότερο. Μετά το τέλος του αγώνα, γευμάτισαν με τον Σπύρο Παπαθανασάκη και κουβέντιασαν για το ενδεχόμενο μεταγραφή του Βέλλιου. Εκτός από τις ιταλικές ομάδες υπάρχει ενδιαφέρον από Βέλγιο και Γερμανία.

Και από Ελλάδα... ο Ολυμπιακός

Δεν υπάρχει ενδιαφέρον μόνο από το εξωτερικό για τον Απόστολο Βέλλιο, αλλά και από την Ελλάδα. Το Gazzetta.gr σας είχε αποκαλύψει για το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων», με τους Πειραιώτες να δείχνουν για την ώρα πιο ζεστοί από τις υπόλοιπες ομάδες. Η μεταγραφή του θα εξαρτηθεί από πολλές παραμέτρους. Μια από αυτές είναι κατά πόσο ο Μάρκο Σίλβα θα ζητήσει από την διοίκηση να επενδύσει στον Βέλλιο ή να πάρει ένα πιο έμπειρο επιθετικό για την νέα χρονιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα