«Ο Ζλάταν δεν παίρνει ούτε... ασπιρίνη»

Κώστας Ζάλιαρης
Το μήνυμα πως τα έβαλε με τον ... λάθος άνθρωπο, θέλησε να περάσει η πλευρά του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στον Σουηδό γιατρό που ισχυρίστηκε ότι ο φορ της Παρί Σεν Ζερμέν είχε κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών στο παρελθόν.

Ο Ουλφ Κάρλσον,Σουηδός αθλητίατρος που είχε επαφές με διεθνείς ποδοσφαιριστές της πατρίδας του, αλλά ουδέποτε με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, υποστήριξε σε σεμινάριο, πως όταν ο σούπερ σταρ των Παριζιάνων βρισκόταν στη Γιουβέντους, έκανε χρήση αναβολικών για καλύτερες επιδόσεις στο χορτάρι.

«Έκανε μεγάλο λάθος ν' ασχοληθεί με τον Ζλάταν» υποστήριξε ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Μίνο Ραϊόλα, τονίζοντας πως: «Θα τον μηνύσουμε. Πάντοτε θα υπάρχουν άνθρωποι που θα έχουν να πουν άσχημα πράγματα. Μπορεί αυτός ο κύριος να είναι πρώην αθλητής που απέτυχε στην καριέρα του, ή απλά να ζηλεύει την καριέρα του Ζλάταν. Το θέμα με τα αναβολικά στη Γιουβέντους είχε τελειώσει όταν πήγε εκεί ο Ζλάταν. Όλοι ξέρουν ότι δεν παίρνει ούτε... ασπιρίνη για τον πονοκέφαλο»!

Θα καταφέρει η Παρί να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Uefa Champions League; Στο 2.30 προσφέρει η Mybet το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Ο ισχυρισμός του Κάρλσον, που παραδέχθηκε πως δεν είχε αποδεικτικά στοιχεία να παρουσιάσει όταν μίλησε στην «Expressen», αφορούσε την ... απότομη μυϊκή μάζα που απέκτησε ο Ιμπραΐμοβιτς από την παρουσία του στη «Γηραιά Κυρία», χαρακτηρίζοντάς τη αφύσικη...