Ζέκα: «Κανείς δεν θέλει να γυρίζει σπίτι ηττημένος»

Ζέκα: «Κανείς δεν θέλει να γυρίζει σπίτι ηττημένος»

Κώστας Ζάλιαρης
Ζέκα: «Κανείς δεν θέλει να γυρίζει σπίτι ηττημένος»

bet365

Είτε έρχεται το επιθυμητό αποτέλεσμα στο φινάλε (όπως το 3-2 με τη Βέροια) είτε όχι, στον Παναθηναϊκό άπαντες παλεύουν μέχρι το τέλος για να μη γυρίσουν σπίτι δίχως να έχουν πετύχει το στόχο τους, σύμφωνα με τον Ζέκα. «Ζει για να βάζει γκολ ο Λέτο» τόνισε.

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» στάθηκε στα λάθη της άμυνας, λέγοντας πως θα πρέπει να γίνει δουλειά για να μην επαναληφθούν, υπογράμμισε ότι όλοι οφείλουν να είναι έτοιμοι να παίξουν και να δίνουν επιλογές στον Αντρέα Στραματσόνι όταν εκείνος κάνει δοκιμές με πρόσωπα στην 11άδα, ενώ φυσικά αποθέωσε τον Σεμπάστιαν Λέτο που με δύο γκολ βοήθησε σε μέγιστο βαθμό στην ανατροπή επί της Βέροιας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζέκα:

Το παιχνίδι ήταν πιο δύσκολο από ότι περιμένατε;

«Δεν ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς εξαρχής. Εμείς το κάναμε δύσκολο στην πορεία. Κάναμε κάποια λάθη που δεν πρέπει να γίνονται. Πρέπει να το δούμε αυτό, αλλά στο τέλος καταφέραμε να κερδίσουμε. Στόχος είναι να μην κάνουμε τέτοια λάθη στα επόμενα παιχνίδια, να τα διορθώσουμε. Γενικότερα, πάντως, στο γήπεδο εμείς ήμασταν η καλύτερη ομάδα».

Σας επηρέασαν οι αλλαγές και οι δοκιμές του προπονητή;

«Ο καθένας μας πρέπει να είναι έτοιμος να παίξει. Όλοι δουλεύουμε για τους αγώνες, πήραν κάποιες ευκαιρίες μερικοί παίκτες για να δείξουν πως μπορεί ο προπονητής να υπολογίζει και σε αυτούς στη συνέχεια και στα πλέι-οφ. Ήταν πολύ καλό για αυτούς που αγωνίστηκαν μετά από καιρό. Είναι καλό για την ομάδα να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές της έτοιμους ανά πάσα στιγμή».

Η ομάδα έβγαλε πάθος και κατάφερε να γυρίσει το ματς. Είναι δείγμα πως βελτιώνεται η νοοτροπία σας;

«Πριν από κάποια παιχνίδια, προσπαθούσαμε να βγάλουμε αυτό το πάθος και να "γυρίσουμε" παιχνίδια αλλά δεν μπορούσαμε. Είχαμε την τύχη να τα καταφέρουμε, πάντα προσπαθούμε να αλλάζουμε τη ροή ενός αγώνα και να παλεύουμε. Η απαραίτητη νοοτροπία όμως υπάρχει και είναι σωστή. Κανείς δεν θέλει να γυρίζει σπίτι του και να έχει χάσει το παιχνίδι χωρίς να παλέψει. Εμείς παλεύουμε σε όλα τα παιχνίδια, κάποιες φορές τα καταφέρνουμε και κάποιες άλλες όχι. Η σωστή νοοτροπία είναι να παλεύουμε πάντα ως το τέλος».

Ο Λέτο για πρώτη φορά σκόραρε, πιστεύεις πως αυτό θα δώσει ώθηση σε όλη την ομάδα εκτός από αυτόν;

«Το ελπίζω! Είναι ένα από τα πράγματα που ξέρει να κάνει καλύτερα. Να σκοράρει. Προφανώς είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής συνολικά, αλλά ξέρω πως ζει για να βάζει γκολ. Πιστεύω πως θα μας βοηθήσει ακόμα περισσότερο από σήμερα(σ.σ χθες) στο μέλλον. Νομίζω πως αυτό ήταν η αρχή για τον Λέτο»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα