Έφτασε τις 600 νίκες ο Πανιώνιος!

Θοδωρής Βασίλης
Έφτασε τις 600 νίκες ο Πανιώνιος!

bet365

Μεθυσμένη πολιτεία θυμίζει η Νέα Σμύρνη μετά την χθεσινή σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ. Μια νίκη που συνδυάστηκε με ρεκόρ, αφού ήταν η 600η της ιστορίας του σε αγώνες κανονικής περιόδους στην Α' Εθνική.

Ο Πανιώνιος επικράτησε με 3-1 του ΠΑΟΚ κι εξασφάλισε την είσοδο στα play offs της Super League. Εκτός από την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου (αν όλα πάνε καλά και δεν έχουμε Grexit), οι «κυανέρυθροι» πέτυχαν άλλο ένα σπουδαίο ρεκόρ.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά έφτασε τις 600 νίκες της ιστορίας του σε κανονική διάρκεια αγώνα της Α' Εθνικής.

Ο Πανιώνιος έγινε έτσι μόλις η έβδομη ομάδα στην ιστορία της εθνικής κατηγορίας που έσπασε το «φράγμα» των 600 νικών, μαζί με τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρη και Ηρακλή.

Η πρώτη νίκη του Πανιωνίου είχε έρθει στις 25 Οκτωβρίου του 1959 στο 3-0 κόντρα στην ΑΕ Νικαίας και συνολικά μετράει 1.748 ματς, έχοντας 600 νίκες, 465 ισοπαλίες και 683 ήττες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα