Χατζηισαϊας: «Αξίζει η ομάδα να πάει ψηλά»

Χατζηισαϊας: «Αξίζει η ομάδα να πάει ψηλά»

Χατζηισαϊας: «Αξίζει η ομάδα να πάει ψηλά»

bet365

Ο Δημήτρης Χατζηισαϊας στο περιθώριο της παρουσίας του στο περίπτερο του ‪ΠΑΟΚ στην «SPORTΕΧΡΟ» μίλησε για τον στόχο της ομάδας, τον Βλάνταν Ίβιτς, αλλά και για τον τραυματισμό του.

Ο Έλληνας αμυντικός μαζί με τον Γιώργο Κάκκο βρέθηκαν στο περίπτερο του ΠΑΟΚ στην ΔΕΘ και αφού φωτογραφήθηκαν και υπέγραψαν πολλά αυτόγραφα, ο Δημήτρης Χατζηισαΐας μίλησε αρχικά για τρεις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. «Αξίζει σε αυτή την ομάδα να πάει ψηλά. Αν εμείς είμαστε σοβαροί και δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, μπορούμε να πετύχουμε το στόχο μας. Κοιτάμε αποκλειστικά τη δουλειά μας».

Για την παρουσία του Βλάνταν Ίβιτς στον πάγκο και πόσο έχει βοηθήσει την ομάδα η αλλαγή στον πάγκο είπε τα εξής: «Ο Βλάνταν Ίβιτς είναι ένας πολύ καλός προπονητής, έχει δείξει ότι ξέρει καλά τον ΠΑΟΚ, ξέρει τι χρειάζεται η ομάδα θα τα καταφέρει μια χαρά. Είμαι αισιόδοξος ότι ο ΠΑΟΚ θα μπει στα πλέι οφ. Θα είναι δύσκολο για εμάς, ο κόσμος είναι ένα όπλο, πιστεύω όμως ότι θα τα καταφέρουμε μια χαρά».

Για τον τραυματισμό του είπε τα εξής: «Έχω ξεκινήσει με την ομάδα κανονικά, δε θα παίξω με τον Πανιώνιο, αλλά στο επόμενο θα παίξω κανονικά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα