«Έκανα λάθος και ο Σπαλέτι με ρώτησε... αν ήθελα γυαλιά»!

«Έκανα λάθος και ο Σπαλέτι με ρώτησε... αν ήθελα γυαλιά»!

Κώστας Ζάλιαρης
«Έκανα λάθος και ο Σπαλέτι με ρώτησε... αν ήθελα γυαλιά»!

bet365

Για τη στιγμή που φοβήθηκε τον Λουτσιάνο Σπαλέτι περισσότερο από ποτέ, μίλησε ο Βόιτσιεχ Σέζνι, τονίζοντας ωστόσο πως πλέον απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του προπονητή του στη Ρόμα.

Ο Πολωνός πορτιέρο έχει παραχωρηθεί δανεικός από την Άρσεναλ στους «τζιαλορόσι» και είναι ο βασικός πορτιέρο, ωριμάζοντας ακόμα περισσότερο ποδοσφαιρικά και βιώνοντας νέες εμπειρίες στη Serie A.

Αρχικά ακολουθούσε τις οδηγίες του Ρούντι Γκαρσία, όμως, ο Σπαλέτι επέστρεψε στον πάγκο της ομάδας της αιώνιας πόλης και ο Σέζνι πέρασε κάποιες... δύσκολες στιγμές στην αρχή της συνεργασία τους.

«Ήταν ένα ματς με την Έμπολι... Έκανα ένα λάθος όταν ετοιμαζόμουν να στείλω τη μπάλα μπροστά με ελεύθερο και είχε περάσει στο ματς για εμάς ο Τζέκο με αλλαγή. Ο κόουτς μου φώναζε “Τζέκο, Τζέκο”, εγώ όμως δεν τον βρήκα ποτέ... Τότε τον άκουσα να μου φωνάζει αν ήθελα... γυαλιά ηλίου για να βλέπω καλύτερα! Θυμάμαι όταν τελείωσε το ματς φοβόμουν πολύ να τον δω στ' αποδυτήρια.

Πλέον, απολαμβάνω την εμπιστοσύνη του προπονητή, των συμπαικτών μου, των ανθρώπων της ομάδας και έχω αυτοπεποίθηση. Δεν περνάει μόνο από το χέρι μου το θέμα της παραμονής μου στην ομάδα και θα δούμε τι μπορεί να συμβεί» είπε ο Σέζνι στο «Roma Radio».

 

SERIE A Τελευταία Νέα