Κάλεσε σε συνάντηση την «Original» ο Κοντονής

Κάλεσε σε συνάντηση την «Original» ο Κοντονής

Gazzetta team
Κάλεσε σε συνάντηση την «Original» ο Κοντονής

bet365

Συνάντηση με αντιπροσωπεία της «Original» ζήτησε ο Σταύρος Κοντονής, αποτέλεσμα της παρουσίας αυτής στον προαύλιο χώρο του Υπουργείου.

Συνάντηση με εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ, ζήτησε να έχει ο Σταύρος Κοντονής. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, που αυτή την ώρα βρίσκεται στο κρίσιμο ραντεβού με τα κλιμάκια των FIFA και UEFA, πληροφορήθηκε για την παρουσία 30 και πλέον οπαδών της Ένωσης, ενημερώθηκε για τις ενέργειές τους, το πανό που σήκωσαν και το «μανιφέστο» που μοίρασαν, όπως και για τα... Γαλλικά με τα οποία υποδέχτηκαν τον πρόεδρο της ΕΠΟ.

Όπως έχετε διαβάσει από το gazzetta.gr, μέλη της «Original» βρέθηκαν στον προαύλιο χώρου του Υπουργείου, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση που επικρατεί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, με την κίνηση αυτή να έχει ως αποτέλεσμα την «κινητοποίηση» του Υφυπουργού, που τους κάλεσε σε συνάντηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα