Πήρε την κούπα στην Ολλανδία η Κ12

Gazzetta team
Πήρε την κούπα στην Ολλανδία η Κ12

bet365

Η ομάδα Κ12 του ΠΑΟΚ κατέκτησε το τουρνουά «Marc Overmars» στην Ολλανδία φέρνοντας άλλη μια κούπα από το εξωτερικό στην Τούμπα.Στον τελικό η Κ15.

Οι πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ έκαναν επίδειξη δύναμης και κέρδισαν όλα τα παιχνίδια μέχρι τον τελικό, όπου πέτυχαν 22 γκολ και δέχθηκαν μόλις ένα! Απέναντι τους είχαν ομάδες όπως η PSV Αϊντχόφεν, η ΑΖ, η Εβερτον, η Γκενκ, η Μάλμε, η Φίτεσε και η τοπική ομάδα από το Επε της Ολλανδίας.

Στον τελικό ο «Δικέφαλος» αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με την ΑΖ Αλκμάαρ και κέρδισε τον τίτλο και την πρώτη θέση επικρατώντας 6-5 στη διαδικασία των πέναλτι.

MVP της διοργάνωσης δε, αναδείχθηκε ο Γιώργος Κούτσιας και καλύτερος τερματοφύλακας του τουρνουά ο Νίκος Μπότης.

Tην αποστολή του ΠΑΟΚ αποτέλεσαν οι: Μοναστηρλής Δημήτριος, Μπότης Νικόλαος, Λαζαριώτης Γεώργιος, Ζίλος Άγγελος, Σινανάι Μάριος, Ζαφειριάδης Βασίλειος, Τασιούρας Ελευθέριος, Χρυσοβέργης Μάριος, Θωμαϊδης Κωνσταντίνος, Κεδίκογλου Αλέξανδρος, Τσίκος Ζήσης, Συμεωνίδης Αναστάσιος, Ρουμιάντσεβ Βίκτωρ, Πατήρας Μιχάλης, Παναγίδης Μιχάλης, Κούτσιας Γεώργιος, Σμυρλής Λάμπρος, Τζιωρτζής Μάριος.

Στον τελικό η Κ15

Η Κ15 του ΠΑΟΚ συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο διεθνή τουρνουά «We love football» που διεξάγεται στην Μπολόνια της Ιταλίας αφού πέρασε στον τελικό, όπου και θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μετά την καλή τους παρουσία στον όμιλο τα πιτσιρίκια του «δικεφάλου» υπέταξαν στον ημιτελικό και την ομάδα επίλεκτων της Serie B με 1-0 και θα βρεθούν στον αυριανό τελικό. Μάλιστα αυτός θα γίνει στο γήπεδο που χρησιμοποιεί και η πρώτη ομάδα της Μπολόνια, Renato Dall’ Ara.

 

Τελευταία Νέα