Άλλαξε τη «μυθική» του ατάκα μετά την ανατροπή των Άγγλων ο Λίνεκερ (pics)

Gazzetta team
Η απίθανη ανατροπή των Άγγλων απέναντι στους Γερμανούς ενθουσίασε μέχρι και τον Γκάρι Λίνεκερ, ο οποίος για χάρη των «Λιονταριών» αποφάσισε να παραφράσει τη «μυθική» του ατάκα.

Οι Άγγλοι βρέθηκαν πίσω με 2-0 στο Βερολίνο, ωστόσο με απίστευτη ανατροπή κατάφεραν να επικρατήσουν τελικά με 3-2 των Γερμανών, αναγκάζοντας τον Γκάρι Λίνεκερ να τροποποιήσει την ιστορική του ατάκα.

«Το ποδόσφαιρο είναι ένα απλό παιχνίδι όπου 22 παίκτες κλωτσάνε μια μπάλα για 90 λεπτά και στο τέλος κερδίζουν οι Γερμανοί», αναφέρει η ατάκα του Λίνεκερ που έχει μείνει στην ιστορία, ωστόσο μετά το εντυπωσιακό «διπλό» των Άγγλων ο παλαίμαχος άσος αποφάσισε να την τροποποιήσει κάπως.

«Το ποδόσφαιρο είναι ένα απλό παιχνίδι όπου 22 παίκτες κλωτσάνε μια μπάλα για 90 λεπτά και στο τέλος οι Γερμανοί χαρίζουν ένα προβάδισμα δύο γκολ», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, μετά τη λήξη του παιχνιδιού.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι Ρουμανία - Ισπανία.

Νωρίτερα είχε σπεύσει να συγχαρεί τον Τζέιμι Βάρντι για το πρώτο του τέρμα με τα «Λιοντάρια», με το οποίο έγινε ο πρώτος παίκτης της Λέστερ μετά το 1985 και τον ίδιο τον Λίνεκερ που σκοράρει με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας.