Στη λίστα του Στραματσόνι ο Κονέ

Gazzetta team
Στη λίστα του Στραματσόνι ο Κονέ

bet365

Την περίπτωση του Παναγιώτη Κονέ φαίνεται πως θα εξετάσει ο Παναθηναϊκός για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής το καλοκαίρι. Στη λίστα για τα αριστερά και ο Ινσούα!

Τα πλάνα του για το καλοκαίρι αρχίζει να καταστρώνει ο Αντρέα Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό. Ο Ιταλός τεχνικός, έχει ήδη μια λίστα με ποδοσφαιριστές που του αρέσουν και ενδεχομένως να απασχολήσουν τους «πράσινους».

Μεταξύ αυτών, σε ότι αφορά το «8άρι», βρίσκεται σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal» και ο Παναγιώτης Κονέ. Ο Έλληνας άσος, αγωνίζεται στην Φιορεντίνα δανεικός από την Ουντινέζε και δεδομένα δεν θα παραμείνει μετά τον δανεισμό του στην Φλωρεντία.

Το μέλλον του δεν είναι όμως ούτε στο Ούντινε! Οι «μπιανκονέρι» δεν τον υπολογίζουν και ήδη αναζητούν την ομάδα που θα τον παραχωρήσουν εκ νέου δανεικό καθώς έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019. Εκεί έρχεται και ο Παναθηναϊκός ο οποίος ενδιαφέρεται για τον διεθνή άσο. Τον έχει σε εκτίμηση ο Στραματσόνι, ενώ και από την διοίκηση αναζητούν Έλληνες ποδοσφαιριστές οι οποίοι να είναι διεθνείς και να έχουν εμπειρίες από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με τον Κονέ να έχει όλο το... πακέτο.

Από εκεί και πέρα, σε ότι αφορά την θέση του αριστερού μπακ, όπως αναφέρει η εφημερίδα στη λίστα βρίσκεται ακόμα ένας ποδοσφαιριστής της Ουντινέζε. Ο λόγος για τον Εμάνουελ Ινσούα, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στη Νιούελς και έχει ήδη προταθεί στο «τριφύλλι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα