Δουλειά στο γυμναστήριο και στην τακτική για Ξάνθη

Νίκος Τσιώκος
Δουλειά στο γυμναστήριο και στην τακτική για Ξάνθη

bet365

Πολλή δουλειά στο γυμναστήριο και στην τακτική έκαναν οι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης στη σημερινή προπόνηση. Ατομικό ο Βασιλακάκης, θεραπεία ο Ορφανίδης, απόντες οι διεθνείς Γούτας, Καμαρά.

Την προετοιμασία της ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, μετά τη διακοπή, συνέχισε η Ξάνθη την Τετάρτη (23/3). Οι ακρίτες έχουν μπει στο... κόλπο της εξάδας, που σε περίπτωση μη αδειοδότησης του Πανιωνίου θα φέρει την πεντάδα και την έξοδο στην Ευρώπη, και θέλουν να κυνηγήσουν τις όποιες ελπίδες έχουν στις τρεις εναπομείνασες αγωνιστικές για να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μία σεζόν με πολλά σκαμπανεβάσματα και γκρίνια.

Επόμενος αντίπαλος είναι ο Πλατανιάς στα Χανιά και ενόψει του εν λόγω αγώνα η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο, αερόβιο τρέξιμο, ασκήσεις νευρομυικού συντονισμού, τακτική, ασκήσεις πίεσης και πάσινγκ γκέιμ.

Από το πρόγραμμα απουσίαζαν οι Γούτας και Καμαρά, που έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις με τις Εθνικές Ελπίδων και Μαυριτανίας, αντίστοιχα, ενώ ο Βασιλακάκης ακολούθησε ατομικό και ο Ορφανίδης έκανε θεραπεία, με τον τελευταίο να μην προλαβαίνει το ματς στα Περιβόλια, καθώς έχει ένα οστικό οίδημα στην περιοχή του αστράγαλου και θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους για δύο με τρεις εβδομάδες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα