«Κίνδυνος αποκλεισμού για Ελλάδα»

Gazzetta team
«Κίνδυνος αποκλεισμού για Ελλάδα»

bet365

O Guardian στέκεται στον σοβαρό κίνδυνο αποκλεισμού της Ελλάδας από τις διεθνείς υποχρεώσεις, αλλά και στην προθεσμία που υπάρχει.

Η FIFA και η UEFA εμφανίζονται ανυποχώρητες όπως διαβάσατε και νωρίτερα στο Gazzetta.gr κι επαναφέρουν τον σοβαρό κίνδυνο αποκλεισμού της Ελλάδας από τις διεθνείς υποχρεώσεις. Μάλιστα, ο «Guardian» σε δημοσίευμά του τονίζει πως από την πλευρά της FIFA θίγεται άμεσα το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου, ενώ υποστηρίζει πως η ελληνική Κυβέρνηση δεν έχει καμία πρόθεση να αλλάξει την απόφαση για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου.

Σημειώνεται, πως μια αποτυχία να τηρηθεί η προθεσμία (μέχρι την 1η Απριλίου) θα μπορούσε να οδηγήσει σε κυρώσεις που περιλαμβάνουν την αναστολή της Ελληνικής Ομοσπονδίας, τον αποκλεισμό των ελληνικών συλλόγων από τις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις, αλλά και τον αποκλεισμό της Εθνικής από τις διεθνείς διοργανώσεις. Στο ρεπορτάζ του Guardian γίνεται λόγος για το έγγραφο που έστειλαν FIFA και UEFA στην Πολιτεία, αλλά και στις τοποθετήσεις του Σταύρου Κοντονή!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα