«Ραντεβού Μαρινάκη με ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο»

«Ραντεβού Μαρινάκη με ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο»

Gazzetta team
«Ραντεβού Μαρινάκη με ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο»

bet365

Κυπριακό ρεπορτάζ μεταδίδει πως υπήρξε συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο τόσο για το θέμα του Γιάννη Γιαννιώτα όσο και για άλλα ζητήματα.
Όπως αναφέρει η κυπριακή ιστοσελίδα Balla.com.cy στην Κύπρο βρίσκεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά από σχετική πρόσκληση του ΑΠΟΕΛ για να συνομιλήσουν για διάφορα θέματα συνεργασίας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τους γαλαζοκίτρινους καθώς επίσης και την μεταγραφή του Γιάννη Γιαννιώτα. Η παραμονή του Γιαννιώτα στον ΑΠΟΕΛ είναι ένας μεγάλος στόχος του κυπριακού συλλόγου.
Πάντα βάση της ίδιας πηγής η συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομο Πετρίδη, ανθρώπους των Κυπρίων και τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη, έγινε μέσα σε ιδιαίτερα καλό κλίμα ωστόσο οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους ώστε ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός να παραμείνει κάτοικος Αρχαγγέλου. Παράλληλα στο τραπέζι έπεσαν και κάποια άλλα ονόματα ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρουν τον ΑΠΟΕΛ ενόψει της νέας περιόδου αλλά και ενδεχόμενη μακροπρόθεσμη συνεργασία των δύο ομάδων.
Τι προκύπτει από τον ΑΠΟΕΛ
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης σύμφωνα με πηγές από ΑΠΟΕΛ βρέθηκε όντως στο νησί της Αφροδίτης για δουλειές και έκανε συνάντηση με τους Κύπριους. Αυτό που προκύπτει από πλευράς ΑΠΟΕΛ είναι πως ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών Ελλάδας έκανε μία συνάντηση με τον κ. Πετρίδη. Ο κ. Μαρινάκης είχε μεταβεί στην Μεγαλόνησο για προσωπικές του υποθέσεις και δουλειές και ο ομόλογός του στον ΑΠΟΕΛ άδραξε την ευκαιρία να του ζητήσει μία συνάντηση επί προσωπικού. Ο Γιαννιώτας ήταν μόνο ένα από τα θέματα που έπεσαν στο τραπέζι.
Η συζήτηση ανάμεσα στους δύο πλευρές κινήθηκε σε πολύ καλό κλίμα. Πρόθεση είναι να να ξαναβρεθούν στο ίδιο τραπέζι το αργότερο έως την ερχόμενη εβδομάδα. Από την κυπριακή ομάδα ευχαρίστησαν θερμά τον ισχυρό άνδρα των πρωταθλητών Ελλάδας και συμφώνησαν μαζί του ώστε να υπάρχει μία ευρύτερη συνεργασία σε αρκετούς τομείς (σ.σ. ακόμα και σε θέματα τεχνογνωσίας και Ακαδημιών). Αυτό που δείχνει να υπάρχει είναι στα... σκαριά μία νέα συνεργασία για τους Πειραιώτες. Πάντως για τον Γιάννη Γιαννιώτα φαίνεται πως υπάρχει ακόμα... δρόμος για το deal παραμονής του στην Κύπρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα