ΠΑΟΚ: Το τέταρτο φετινό ραντεβού με Καλλονή

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Το τέταρτο φετινό ραντεβού με Καλλονή

bet365

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το απόγευμα (17:15) της Κυριακής στην Τούμπα την Καλλονή, στην τέταρτη αναμέτρηση των δύο ομάδων τη φετινή σεζόν.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσιάζει ενδιαφέροντα στοιχεία γύρω από την προϊστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων.

# 4η αναμέτρηση των δύο ομάδων την φετινή σεζόν, αφού μέχρι τώρα έχουν αγωνιστεί για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος στην Μυτιλήνη, όπου ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-1 (41′ Μανούσος – 7′, 76′ Αθανασιάδης, 88′ Μυστακίδης), αλλά και δύο φορές για το Κύπελλο Ελλάδος.

# Ο Δικέφαλος στο εκτός έδρας ματς Κυπέλλου για τους «16» του θεσμού γνώρισε την μοναδική του ήττα από την ομάδα της Καλλονής στις επτά μέχρι τώρα συναντήσεις τους. Το 2-1 υπέρ της ομάδας του Αιγαίου (3′ Αναστασιάδης, 78′ Γεωργίου – 88′ Μακ ) απαντήθηκε από τον ΠΑΟΚ με το 3-0 της Τούμπας (58′ Αθανασιάδης , 65′ Μακ , 82′ Μπερμπάτοφ ) στην τελευταία τους συνάντηση που έγινε στις 14 Ιανουαρίου 2016.

Σκοράρει παραδοσιακά όταν βρίσκει τον ΠΑΟΚ η Καλλονή. Θα βρει σε ακόμη ένα ματς δίχτυα; Σε απόδοση 2.30 στην Magicbet η συγκεκριμένη επιλογή.

# Σε εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, η Καλλονή έχει καταφέρει να πάρει ισοπαλία με 1-1 την σεζόν 2014-15 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος σε έναν αγώνα που ήταν κεκλεισμένων των θυρών, όπως αρχικά ήταν προγραμματισμένος και ο σημερινός πριν την δικαίωση του Δικεφάλου σε δεύτερο βαθμό.

#3 γκολ είχε σημειώσει την σεζόν 2014-15 εναντίον της Καλλονής ο Φακούντο Περέιρα που ήταν και ο μοναδικός σκόρερ του ΠΑΟΚ στα παιχνίδια με την ομάδα της Λέσβου. Σκόραρε τόσο στο 1-1 της Τούμπας για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όσο και στην έναρξη του δεύτερου γύρου, στο παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, όπου ο Δικέφαλος επικράτησε με 2-1.

# Η πρώτη τους συνάντηση για το πρωτάθλημα της Super League ήταν στις 15 Δεκεμβρίου 2013 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, όπου η Καλλονή ήταν τυπικά γηπεδούχος. Στη νίκη με 5-2 (6′ Περόνε, 87′ Μανούσος – 14′ Ολίσε, 29′, 54′ Σαλπιγγίδης, 56′ Λούκας, 59′ Βούκιτς). Στο ματς του δεύτερου γύρου επικράτησε πάλι ο ΠΑΟΚ με 2-1 (73′ Βούκιτς, 84′ Κουλούρης – 36′ Περόνε).

# Το 2-1 είναι το πιο σύνηθες σκορ ανάμεσα στις δύο ομάδες στις κόντρες τους για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδος, με τον ΠΑΟΚ να έχει επικρατήσει δύο φορές με αυτό το σκορ και την Καλλονή μία.

# Καμία από τις αναμετρήσεις τους δεν έχει τελειώσει χωρίς γκολ μέχρι τώρα, ενώ και στα πέντε ματς πρωταθλήματος έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες. Η μοναδική φορά που σκόραρε ο ένας ήταν στο τελευταίο ματς για το Κύπελλο Ελλάδος, όπου ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα