Στην εθνική Αγγλίας ο Ντρινκγουότερ!

Κώστας Ζάλιαρης
Στην εθνική Αγγλίας ο Ντρινκγουότερ!

bet365

Ακόμα ένας που λάμπει φέτος με τη Λέστερ καταφέρνει να βάλει τ' όνομά του στα πλάνα του Ρόι Χότζον στην εθνική ομάδα της Αγγλίας και αυτός είναι ο Ντάνι Ντρινκγουότερ!

Ο χαφ των «αλεπούδων» κλήθηκε για πρώτη φορά σε αποστολή των «τριών λιονταριών», εξαργυρώνοντας έτσι το σημαντικότατο ρόλο που έχει στη μεσαία γραμμή της ομάδας του Κλαούντιο Ρανιέρι, η οποία πορεύεται πρόσω ολοταχώς στην κατάκτηση της φετινής Πρέμιερ Λιγκ!

Στα πλάνα του ομοσπονδιακού προπονητή της Αγγλίας και ο Ντάνι Ρόους της Τότεναμ, στην αποστολή για τα φιλικά με τις Γερμανία και Ολλανδία ο Φρέιζερ Φόρστερ που έχει βοηθήσει τη Σαουθάμπτον στο κυνήγι των ευρωπαϊκών θέσεων της Πρέμιερ Λιγκ.

Φυσικά δεν υπολογιζόταν ο Γουέιν Ρούνεϊ που είναι τραυματίας από τον Φεβρουάριο και σκοπεύει να επιστρέψει στη δράση στις αρχές του επόμενου μήνα.

Αναλυτικά η αποστολή για τα ματς (26/3 με τα «πάντσερ», 29/4 με τους «οράνιε»):

Μπάτλαντ, Φόρστερ, Χαρτ, Μπέρτραντ, Κέιχιλ, Κλάιν, Γιαγκέλκα, Ρόους, Σμόλινγκ, Στόουνς, Γουόκερ, Ντέλε Άλι, Μπάρκλεϊ, Ντάιερ, Ντρινκγουότερ, Χέντερσον, Λαλάνα, Μίλνερ, Στέρλινγκ, Κέιν, Στάριτζ, Βάρντι, Γουόλκοτ, Γουέλμπεκ

 

Τελευταία Νέα