Λέτο εντός και εκτός γηπέδου

Λέτο εντός και εκτός γηπέδου

Νίκος Ρόλλας
Λέτο εντός και εκτός γηπέδου

bet365

Η παρουσία του Σεμπάστιαν Λέτο δεν βοηθάει τον Παναθηναϊκό μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και στα αποδυτήρια.

Για όσους δεν παρακολουθούν από κοντά τα όσα συμβαίνουν καθημερινά στο «Γεώργιος Καλαφάτης», η μέχρι στιγμής αγωνιστική παρουσία του Σεμπάστιαν Λέτο αποτελεί μία ευχάριστη έκπληξη... Κάτι που πηγάζει τόσο από την εμφάνισή του στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, όσο και από την απόδοσή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η απόκτησή του στις... καθυστερήσεις της μεταγραφικής περιόδου έγινε δεκτή με αρκετή επιφύλαξη, όμως ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός με το... καλημέρα έδειξε οτι μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα, έστω και αν ο βαθμός της αγωνιστικής του ετοιμότητας δεν είναι υψηλός. Έτσι, η ικανοποίηση, αλλά και η αισιοδοξία ενόψει της συνέχειας είναι λογικό να υπάρχει τόσο στην διοίκηση, όσο και στην τεχνική ηγεσία που έδειξε να τον εμπιστεύεται απολύτως...

Εκτός όμως από το καθαρά αγωνιστικό μέρος, ο «Σέμπα» μπορεί να βοηθήσει και σε έναν άλλον βασικό τομέα που «πονάει» το «τριφύλλι» και δεν είναι άλλος από αυτόν των αποδυτηρίων. Εκεί που οι «πράσινοι» ψάχνουν να ενισχύσουν τον χαρακτήρα, το πάθος και την προσωπικότητά τους ως ομάδα.

Ο Μάικλ Εσιέν που όλοι περίμεναν οτι θα «ανέβαζε» επίπεδο τον Παναθηναϊκό σε αυτά τα κομμάτια, απέτυχε και εκεί παταγωδώς... Αντιθέτως ο Λέτο δείχνει έτοιμος να βοηθήσει σε αυτό τον τομέα. Είναι «διψασμένος» για επιτυχίες και όχι κορεσμένος, έχει τεράστιο ποδοσφαιρικό εγωισμό, θέλει να αποδείξει οτι δεν έχει «τελειώσει» από τα 29 του και γενικώς είναι φτιαγμένος από την μέχρι στιγμής υποδοχή που του επιφύλασσε ο κόσμος.

Άλλωστε στους Λάτιν ποδοσφαιριστές ταιριάζει ο ρόλος του ηγέτη τόσο εντός, όσο και εκτός του αγωνιστικού χώρου. Πόσω μάλλον όταν ο χαρακτήρας αυτός συνοδεύεται και από το ταλέντο που διαθέτει ένας ποδοσφαιριστής όπως ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα