Αποθέωσε Ολυμπιακό ο Αμπιντάλ

Αποθέωσε Ολυμπιακό ο Αμπιντάλ

Gazzetta team
Αποθέωσε Ολυμπιακό ο Αμπιντάλ

bet365

Μόνο καλά λόγια για τον Ολυμπιακό είχε να πει ο Ερίκ Αμπιντάλ, σε μια μεγάλη του συνέντευξη.

Δεν μπορεί να ξεχάσει τα όσα πέρασε στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό ο Ερίκ Αμπιντάλ. Ο Γάλλος αμυντικός, μίλησε στο «Four Four Two» και μεταξύ άλλων αποθέωσε τον Ολυμπιακό, αλλά και τον Βαγγέλη Μαρινάκη...

«Το συμβόλαιό μου με τη Μονακό είχε ρήτρα ανανέωσης εφόσον έπαιζα 25 παιχνίδια. Άρα, αν γινόταν αυτό, θα ανανεωνόταν αυτόματα. Αλλά ακριβώς πριν υπογράψω, ανακάλυψα πως ο τεχνικός της Μονακό προφανώς ζητούσε άλλου είδους αμυντικό, πιο γρήγορο», είπε αρχικά ο πρώην άσος του Ολυμπιακού.

Στη συνέχεια, τόνισε για τον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Ήξερα πως ήμουν ο γρηγορότερος αμυντικός στην ομάδα, αλλά είπα "ΟΚ" και σεβάστηκα την απόφασή του. Τότε κάλεσε ο Ολυμπιακός. Μου άρεσε εκεί. Εντυπωσιάστηκα από την ομάδα και την οργάνωση, αλλά μετά από πέντε μήνες είπα: "Το ποδόσφαιρο δεν είναι για μένα". Κανονικά, όταν πήγαινα για προπόνηση ήθελα να μάχομαι για την ομάδα. Αυτό το είχα χάσει. Είχε φύγει. Δεν ξέρω γιατί. Ίσως είχα χάσει όλη την ενέργειά μου. Ήταν δύσκολο για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να το δεχτεί αυτό, έχοντάς με στην ομάδα μόλις τέσσερις μήνες. Του μίλησα και του είπα: "Δεν είμαι κακός άνθρωπος, αλλά δεν θέλω να παίζω μόνο για τα χρήματα"».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα