Κοροβέσης: «Πήραμε ψυχολογία και κίνητρα»

Gazzetta team
Κοροβέσης: «Πήραμε ψυχολογία και κίνητρα»

bet365

Ο Νίκος Κοροβέσης, που χρίστηκε σκόρερ στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό μίλησε για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, αλλά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Δικέφαλου μετά το τέλος του αγώνα στο Αγρίνιο μίλησ αρχικά για την απόδοση της ομάδας του: «Στο πρώτο ημίχρονο, όσο μπόρεσε να παιχτεί ποδόσφαιρο ήμασταν κυρίαρχοι και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο, λόγω του αγωνιστικού χώρου δεν ήταν αυτό δυνατό, αλλά και πάλι σταθήκαμε καλά κι είχαμε τις ευκαιρίες για γκολ. Ήταν πολύ καλή η παρουσία μας κι ελπίζω να έχουμε συνέχεια».

Για την αλλαγή προπονητή: «Τώρα έχουμε έναν καινούργιο προπονητή, πήραμε ψυχολογία και συνάμα πιο πολλά κίνητρα για να αποδείξουμε την αξία μας. Αυτό ήταν το κλειδί σήμερα».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες στην ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα πάμε καλύτερα και μπορούμε να πάρουμε την πρωτιά στα Play Offs».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα