Ατλέτικο Μαδρίτης - Λα Κορούνια 3-0

Ατλέτικο Μαδρίτης - Λα Κορούνια 3-0

bet365

Οι Ροχιμπλάνκος καθάρισαν εύκολα 3-0 τη Λα Κορούνια και στο -8 συνεχίζουν ως οι μοναδικοί διεκδικητές του τίτλου από τη Μπάρτσα.

Η λογική ορίζει ότι η Μπαρτσελόνα δεν χάνει το πρωτάθλημα. Η τρέλα όμως που κουβαλάει ο Τσόσο Σιμεόνε και οι παίκτες του δεν τους επιτρέπει να το παρατήσουν. Συνεχίζουν λοιπόν να νικούν και όπου τους βγάλει. Αυτή τη φορά καθάρισαν εύκολα με 3-0 τη Λα Κορούνια, η οποία δεν μπόρεσε να αντιδράσει σε κανένα σημείο του αγώνα.

Η 4η φετινή κεφαλιά του Σαούλ (18'), το πλασέ του Γκριεζμάν (60') και το τετ α τετ του Κορέα (83') χάρισαν στους Μαδριλένους την δυνατότητα να συνεχίσουν στο -8 από την κορυφή και ό,τι γίνει. Οι Μαδριλένοι έπαιξαν πιο επιθετικά απ' ότι συνήθως και είχαν και οριζόντιο δοκάρι με τον Καράσκο (53'), αφήνοντας τους Γκαγιέγκος να είναι η μοναδική ομάδα στην Ισπανία χωρίς νίκη στο 2016.

Στην αναμέτρηση με την Αϊντχόφεν στρέφουν πλέον το ενδιαφέρον τους στις τάξεις της Ατλέτικο. Στο 1.35 στην Interwetten, ο άσος των Μαδριλένων.

* Η Ατλέτικο έχει βάλει τρία γκολ σε τρία διαδοχικά ματς, κάτι που έχει να συμβεί από το 2012!

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Χοσέ Χιμένες, Γκοδίν, Φιλίπε Λουίς, Χουανφράν, Γκάμπι, Σαούλ, Καράσκο (79' Ολιβερ Τόρες), Κόκε, Βιέτο (58' Κορέα), Γκριεζμάν (65' Κρανεβίτερ)

Λα Κορούνια (Βίκτορ): Λουξ, Αρίμπας, Λόπο, Λαουρέ, Μανουέλ Πάμπλο (59' Ρομπέρ), Μοσκέρα, Μπόρχες, Μπεργαντίνιος (59' Λουίς Αλμπέρτο), Φαΐρ, Καρτάμπια (74' Ριέρα), Γιόναταν.


 

LA LIGA Τελευταία Νέα