Εξετάζει τον Άρτσε της Βέροιας η ΑΕΚ

Gazzetta team
Εξετάζει τον Άρτσε της Βέροιας η ΑΕΚ

bet365

Την περίπτωση του 25χρονου Μεξικανού μεσοεπιθετικού της Βέροιας, Πέδρο Άρτσε, φαίνεται πως εξετάζει η ΑΕΚ ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Ο Πέδρο Άρτσε αποτελεί ένα από τα βασικά «γρανάζια» τη φετινή χρονιά για την Βέροια, με τον Μεξικανό να μετρά ήδη 20 εμφανίσεις στη Superleague με την ομάδα της Ημαθίας την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», η ΑΕΚ εξετάζει με ενδιαφέρον την περίπτωσή του ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Το συμβόλαιο του 25χρονου Μεξικανού με την Βέροια λήγει το καλοκαίρι και παρά τις πιέσεις που δέχεται για να ανανεώσει, ο ίδιος αρνείται και φαίνεται πως επιθυμεί να αποχωρήσει με το τέλος της σεζόν. Ήδη αρκετές ομάδες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή του, με την «Ένωση» να φαίνεται πως αποτελεί ένα από τους υποψήφιους «μνηστήρες».

Οι «κιτρινόμαυροι» παρακολουθούν κάθε αξιόλογη περίπτωση που κυκλοφορεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και το όνομα του Άρτσε, ο οποίος είναι πελάτης του διάσημου μεξικανού ατζέντη, Μπρελάνκα (μάνατζερ και του Οτσόα) φαίνεται πως βρίσκεται στη λίστα τους, έχοντας μάλιστα προχωρήσει και στην απαραίτητη προεργασία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα