Το καλύτερο ανέκδοτο στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου

Το καλύτερο ανέκδοτο στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου

bet365

Ο Δήμος Μπουλούκος καταπιάνεται με την ειδική επιτροπή της Λίγκας, που θα την αποτελούν Μαρινάκης, Μελισσανίδης, Σαββίδης, Αλαφούζος και άλλοι δύο, που μόνο με τρολιά μοιάζει!

Η μοναδική απόφαση που βγήκε από την άτυπη συνάντηση των ιδιοκτητών των ομάδων της Σούπερ Λίγκας, ήταν η σύσταση ειδικής επιτροπής η οποία θα προτείνει αλλαγές στην ΕΠΟ και την Ελληνική διαιτησία για την βελτίωση του ποδοσφαίρου.

Η πρόταση έγινε από τον Δημήτρη Μελισσανίδη και παρότι υπάρχει θέμα με τον Γιώργο Μποροβήλο που αυτοπροτάθηκε αλλά κανείς δεν θέλει τη συμμετοχή του, ουδείς άλλος διαφώνησε με την επιτροπή.

Ολα καλά λοιπόν, θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι δίπλα - δίπλα ο Μαρινάκης με τον Μελισσανίδη, παραδίπλα ο Σαββίδης και ο Αλαφούζος, θα υποβάλλουν τις προτάσεις τους για τη διαιτησία, το ποδόσφαιρο, τη Λίγκα, την ΕΠΟ και αφού μετά από πολύωρες συζητήσεις συμφωνήσουν, θα φτιάξουν ένα πόρισμα που θα το καταθέσουν στον Σταύρο Κοντονή για να έρθουν καλύτερες ημέρες για το ποδόσφαιρο μας! Και στο τέλος, θα βγάλουν και μία αναμνηστική φωτογραφία, χαμογελαστοί, σφίγγοντας τα χέρια για να θυμόμαστε για πάντα την ημέρα που άλλαξε το ποδόσφαιρο μας!

Κάπου εδώ, όμως, τελειώνει η πλάκα, γιατί τουλάχιστον εγώ ως πλάκα αντιλαμβάνομαι την συγκρότηση της επιτροπής. Δεν ειρωνεύομαι τον Μελισσανίδη, ούτε θεωρώ αναποτελεσματική την πρόταση του, αλλά μπορεί να λειτουργήσει μόνο σε έναν ιδεατό κόσμο, πολύ μακριά φυσικά από το χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πιστεύει άραγε κανείς ότι μπορούν να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι οι «4»; Κι ας πούμε ότι κάθονται, σε πόσα λεπτά θα γίνει χαμός και θα αποχωρήσουν οι πρώτοι, για να μην πω ότι θα έρθουν στα χέρια! Κάτι που φάνηκε περίτρανα αμέσως μετά τη λήξη της άτυπης συνάντησης, όταν ο Ολυμπιακός επιτέθηκε στον Σαββίδη με μία άκρως εμπρηστική τοποθέτηση, για να απαντήσει λίγο αργότερα ο ΠΑΟΚ.

Το μοναδικό που ενώνει τους «4» λοιπόν, είναι ότι κατέχουν ποδοσφαιρικές ομάδες. Από εκεί και πέρα το χάος και όχι μόνο στη σχέση ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, αλλά και μεταξύ τους όπως φάνηκε από τη δυσαρέσκεια Σαββίδη για τη μη προσέλευση του Αλαφούζου στη Σούπερ Λίγκα.

Ας υποθέσουμε, όμως, ότι θα γίνει η επιτροπή, αλλά στη σύσκεψη θα πάνε εκπρόσωποι των «4» και όχι οι ίδιοι. Τι πιστεύετε ότι θα γίνει; Υπάρχει έστω και μία πιθανότητα οι... υπάλληλοι να μην εμφανιστούν βασιλικότεροι του βασιλέως και να τα κάνουν μπάχαλο; Απολύτως καμία...

Είναι λοιπόν ξεκάθαρο ότι καμία επιτροπή δεν πρόκειται να λειτουργήσει, να συνεδριάσει, να παράξει έργο. Το θέμα είναι πλέον, ποιος θα κάνει την υπέρβαση και θα βγάλει από τον πάτο του βαρελιού το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα είναι η Πολιτεία, θα είναι όλες ή κάποιες ομάδες, θα είναι παράγοντες, πάντως κάποιος πρέπει να είναι! Επιτροπή, όμως, δεν θα είναι...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δήμος Μπουλούκος
Δήμος Μπουλούκος