«Πάνοπλος» ενόψει Ολυμπιακού!

«Πάνοπλος» ενόψει Ολυμπιακού!

Νίκος Αθανασίου
«Πάνοπλος» ενόψει Ολυμπιακού!

bet365

Μετά το ρεπό της Δευτέρας, οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στο Κορωπί, με τον Αντρέα Στραματσόνι να μην αντιμετωπίζει ούτε ένα πρόβλημα για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Μετά από αρκετό καιρό, ίσως και για πρώτη φορά στην «πράσινή» του θητεία, ο Αντρέα Στραματσόνι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους ενόψει του κυριακάτικου ματς με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής. Ο Νάνο επέστρεψε από την άδεια, ο Μπουμάλ για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του έβγαλε όλο το πρόγραμμα και ο Ιταλός τεχνικός τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια για την νίκη και την εμφάνιση στο ματς με τον Ατρόμητο ενώ έστρεψε το βλέμμα όλων στο «αιώνιο» ντέρμπι που ακολουθεί.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, ασκήσεις τεχνικής και παιχνίδι σε μικρό χώρο. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 11 το πρωί και στις 4 το μεσημέρι.

*Ο Μάρκους Μπεργκ θα εκτίσει στα παιχνίδια με Βέροια και Αστέρα Τρίπολης(28η και 29η αγωνιστική) ενώ ο Λούκας Βιγιαφάνιες σε αυτό με την Βέροια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα