ΠΑΟ Κρουσώνας - ΟΦΗ 1-2

ΠΑΟ Κρουσώνας - ΟΦΗ 1-2

Gazzetta team
ΠΑΟ Κρουσώνας - ΟΦΗ 1-2

bet365

Ο ΟΦΗ γύρισε το ματς με τον ΠΑΟ Κρουσώνας, επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 και σε συνδυασμό με το νέο στραβοπάτημα του Φωστήρα, κράτησε ζωντανές τις ελπίδες που έχει για άνοδο στη Football League.

Ακάθεκτος συνέχισε ο ΟΦΗ, που αν και δεν έπιασε καλή απόδοση, κατάφερε να περάσει από την έδρα του ΠΑΣ Κρουσώνα και να επικρατήσει με 1-2. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν την ομάδα του Ηρακλείου, ανοίγοντας το σκορ στο 29' με τον Ζανελάρη.

Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ, καθώς στο 33' ο ΟΦΗ βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει. Μετά από λάθος του Καλογεράκη, η μπάλα έφτασε στον Περογαμβράκη ο οποίος προ κενής εστίας δεν είχε πρόβλημα να κάνει το 1-1. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και ευτύχησαν να φτάσουν στο 1-2 πριν το τέλος του πρώτου μέρους.

Συγκεκριμένα, στο 42', ο Κοιλιάρας σέντραρε στον Πόποβιτς ο οποίος με πλασέ έκανε το 1-2 και έστειλε τον ΟΦΗ προηγούμενο στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον έλεγχο, αλλά να μένουν χωρίς μεγάλες ευκαιρίες με το τελικό 1-2 να τους κρατάει ζωντανούς στο κυνήγι της ανόδου.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟ Κρουσώνα: Καλογεράκης, Γιαννακάκης (59' Παπουτσιδάκης), Μποχώνης, Χελά, Λογοθέτης, Χύζι, Κρίσπο (46' Μανουσάκης), Τσακάνι (65' Κομνηνός), Μπάμπης, Ανωγειαννάκης, Ζανελάρης.

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Κοιλιάρας (52' Μπολάκης), Κώτσιος, Φαζός, Νάστος, Περογαμβράκης, Φραγκουλάκης (52' Μπουρσέλης), Πόποβιτς, Χαντί, Καλέ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα