Το μομέντουμ η Γιουνάιτεντ

Gazzetta team
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «χτίζει» σερί και δοκιμάζεται εκτός έδρας με αντίπαλο την Γουέστ Μπρομ. Δύσκολη έξοδος για την Λίβερπουλ, που αντιμετωπίζει την Κρίσταλ Πάλας, ενώ στη χώρα των Βάσκων ταξιδεύει η Μπαρτσελόνα για το ματς με την Έιμπαρ. Τέλος, μεγάλο παιχνίδι έχουμε στη Βαλένθια, που υποδέχεται την Ατλέτικο.

Η Μπαρτσελόνα έχει πάρει διαφορά στην La Liga, όμως έχει δύσκολη έξοδο στην αφιλόξενη χώρα των Βάσκων απέναντι στην «μικρότερη» ομάδα, την Έιμπαρ, που είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις φέτος. Οι Καταλανοί έχουν κερδίσει τα 3 ματς μεταξύ τους τουλάχιστον με 2 γκολ διαφορά. Το αντίστοιχο χάντικαπ -2 πληρώνει 2,55 στη Sportingbet.gr, ενώ το over 2,5 μόνο για τους φιλοξενούμενους 1,825.

Από εκεί και πέρα, στα 9 από τα 10 τελευταία παιχνίδια της Μπαρτσελόνα είχαμε over, με το over 3,5 να πληρώνει 1,95, ενώ οι μπλαουγκράνα έχουν δεχθεί γκολ στα 4 από τα 5 τελευταία στο πρωτάθλημα, με το G/G να είναι στο 1,80. Τέλος, από τη μία έχουμε τον Λουίς Σουάρες με 25 γκολ και από την άλλη τον Μπόρχα Μπαστόν με 16. Να βρει δίχτυα ο πρώτος θα το βρείτε στο 1,40, ενώ για τον δεύτερο στο 3,50.

Το μεγάλο ματς στην La Liga διεξάγεται στη Βαλένθια, όπου οι νυχτερίδες υποδέχονται την Ατλέτικο. Οι Μαδριλένοι είναι το φαβορί, με το διπλό να πληρώνει 1,95, όμως η Βαλένθια δε θα είναι εύκολος αντίπαλος, με τη διπλή ευκαιρία να είναι στο 1,825. Στα 11 από τα 13 τελευταία εκτός έδρας ματς των ροχιμπλάνκος είχαμε under, επιλογή που πληρώνει 1,50 στη Sportingbet.gr, ενώ η ομάδα του Σιμεόνε έχει κρατήσει το μηδέν στα 9 από τα 11 τελευταία, με το N/G να είναι στο 1,65. Τέλος, η Ατλέτικο σκοράρει το 36% των γκολ της στο διάστημα 76-90, ενώ η Βαλένθια το 34% στο ίδιο διάστημα. Το να δούμε γκολ, λοιπόν, τότε πληρώνει 2,375.

Στην Premier League, η Γιουνάιτεντ έχει αναπτύξει μομέντουμ. Έτσι, το να φύγει με νίκη από το «Χόθορνς» επί της Γουέστ Μπρομ πληρώνει 2,00 στη Sportingbet.gr, καθώς έχει εξαιρετική παράδοση. Οι κόκκινοι διάβολοι δεν έχουν χάσει σε αυτό το γήπεδο στα 9 τελευταία τους παιχνίδια, που είναι η καλύτερη επίδοση στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι, όμως, είναι σε καλή κατάσταση, καθώς δεν έχουν χάσει κανένα από τα 5 τελευταία τους ματς, με την διπλή ευκαιρία να είναι στο 1,75.

Από εκεί και πέρα, στα 9 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια στο πρωτάθλημα είχαμε over, που πληρώνει 2,25, ενώ η Γουέστ Μπρομ σκοράρει το 31% των γκολ της στο διάστημα 31-45, που είναι η καλύτερη επίδοση στην κατηγορία. Να μπει γκολ στο συγκεκριμένο διάστημα θα το βρείτε στο 2,75. Ο Ροντόν έχει πάρει το όπλο του και έχει σκοράρει σε 3 από τα 5 τελευταία παιχνίδια. Το να βρει και πάλι δίχτυα πληρώνει 3,80. Τέλος, ο διαιτητής Μάικ Ντιν έδειξε λιγότερες από 4,5 κίτρινες κάρτες στα 2 από τα 3 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια. Αυτή η επιλογή πληρώνει 1,60.

Τέλος, η Λίβερπουλ ταξιδεύει στο Λονδίνο για το ματς με την πεσμένη τελευταία Κρίσταλ Πάλας. Το διπλό είναι στο 2,10, όμως οι Αετοί έχουν 3 νίκες και 1 ισοπαλία στα 4 τελευταία τους παιχνίδια με τους κόκκινους, με τον άσο να είναι στο 3,60. Από εκεί και πέρα, στα 7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια είχαμε over και G/G. Η πρώτη επιλογή πληρώνει 1,909 και η δεύτερη 1,75. Ο Κόνορ Γουίκαμ έχει πετύχει 4 γκολ στα 2 τελευταία ματς και το να σκοράρει και πάλι θα το βρείτε στο 3,15 στη Sportingbet.gr.