ΠΑΟΚ: Δίπλα σ’ όσους το έχουν ανάγκη (pics&vid)

ΠΑΟΚ: Δίπλα σ’ όσους το έχουν ανάγκη (pics&vid)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Δίπλα σ’ όσους το έχουν ανάγκη (pics&vid)

bet365

Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρώτο σχολείο ποδοσφαίρου σάλας, που διοργανώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στα πλαίσια του προγράμματος SPIN για παιδιά προσφύγων.

Η τελετή έναρξης του SPIN πραγματοποιήθηκε στο PAOK Sports Arena προσφέροντας χαρά σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Εκπαιδεύοντας και βοηθώντας τη νέα γενιά.

Το «Παλατάκι» για περισσότερα από 90’ κατακλύστηκε από παιδικές φωνές σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, όπως και όλο το τετραήμερο του SPIN, υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης. Τα 100 παιδιά από ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες, που συμμετέχουν στο σχολείο ποδοσφαίρου σάλας, έγιναν ένα με τα παιδιά από τις κερκίδες που κατέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο για να διασκεδάσουν και να σταθούν δίπλα στα υπόλοιπα παιδιά περνώντας το μήνυμα της κοινωνικής ενότητας και της ένταξης σε μια ενιαία ομάδα.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο κ. Μπεκιάρης Θεολόγος, μέλος του ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ, ο κ. Γκαγκάτσης Χρυσόστομος, αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η κ. Τάνια Κυριακίδου, συντονίστρια του προγράμματος SPIN.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα