Κουβέντα για αναβολή στο Καυταντζόγλειο

Κουβέντα για αναβολή στο Καυταντζόγλειο

bet365

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να μην γίνει το Ηρακλής - Ολυμπιακός λόγω της τεταμένης ατμόσφαιρας. Ασαφές το εάν ματαιωθεί μόνο αυτό το ματς. Ποιο το σχόλιο της ΠΑΕ Ηρακλής.

Από το Gazzetta.gr είχατε ενημερωθεί νωρίτερα για τα ιδιαίτερα αυξημένα μέτρα που ζητήθηκαν για το Ηρακλής - Ολυμπιακός. Μπορεί όμως αυτά να μην φτάσουν αυτά. Αυτές τις ώρες γίνεται μία κουβέντα για την πιθανότητα να μην διεξαχθεί ο αγώνας εξαιτίας της μεγάλης έντασης και της τεταμένης ατμόσφαιρας στην Θεσσαλονίκης.

Ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο το εάν θα επηρεαστεί όλη η επερχόμενη αγωνιστική ή μόνο αυτό το ματς... Προς το παρόν όλα αυτά είναι σε επίπεδο συζητήσεων και διεργασιών. Μένει να φανεί εάν θα ληφθεί σχετική απόφαση ή όχι.

Από την μεριά του ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Θοδωρής Παπαδόπουλος, επισήμανε στο Gazzetta.gr για το θέμα: «Εμείς προετοιμαζόμαστε κανονικά για τον αγώνα. Ξέρουμε πως είναι να γίνει κανονικά. Απ' όσο γνωρίζουμε δεν ευσταθεί κάτι τέτοιο». Από τον Ηρακλή πάντως υπάρχει επιβεβαίωση για τα πρόσθετα μέτρα ασφαλείας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα