Σάντος: «Χαρά μου να βρίσκομαι στην Ελλάδα»

Gazzetta team
Σάντος: «Χαρά μου να βρίσκομαι στην Ελλάδα»

bet365

Ο Φερνάντο Σάντος βρέθηκε στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να παρακολουθήσει το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό και μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε χαρούμενος που επισκέφθηκε ξανά στην Ελλάδα.

«Είναι χαρά μου να βρίσκομαι στην Ελλάδα και όταν έχω την ευκαιρία έρχομαι. Το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρον, όπως είναι ένα ντέρμπι με δυνατές μονομαχίες», ήταν τα λόγια του Πορτογάλου τεχνικού στην κάμερα της NOVA.

Θα καταφέρει ο Φερνάντο Σάντος να... κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης; Σε απόδοση 20.00 στην Interwetten να σηκώσει το τρόπαιο του Euro η Εθνική Πορτογαλίας.

Πάντως σε ότι αφορά τον σκοπό της επίσκεψης του και το αν παρακολούθησε κάποιον συγκεκριμένο παίκτη αρκέστηκε να απαντήσει: «Υπάρχουν πολλοί Πορτογάλοι παίκτες και παίζουν παντού...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα