Η UEFA για το «ερυθρόλευκο» πρωτάθλημα (pic)

Η UEFA για το «ερυθρόλευκο» πρωτάθλημα (pic)

Gazzetta team
Η UEFA για το «ερυθρόλευκο» πρωτάθλημα (pic)

bet365

Ο Ολυμπιακός έφτασε και μαθηματικά στην κατάκτηση του 43ου πρωταθλήματος στην ιστορία του, με την είδηση να έχει ξεχωριστή θέση στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 απέναντι στη Βέροια, φτάνοντας και μαθηματικά στην κατάκτηση του 43ου πρωταθλήματος στην ιστορία του, με την UEFA να κάνει ειδική αναφορά στο επίτευγμα των «ερυθρολεύκων» στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Στο σχετικό θέμα γίνεται ειδική μνεία στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός του Μάρκο Σίλβα έγινε η πρώτη ομάδα που κατακτά το ελληνικό πρωτάθλημα από τον Φεβρουάριο, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ που κατείχε η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά και στις 17 συνεχόμενες νίκες στο ξεκίνημα της σεζόν.

Παράλληλα, υπάρχουν και οι δηλώσεις του Σίλβα μετά το τέλος της αναμέτρησης, σχετικά με την κατάκτηση της Superleague.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα