Το τελευταίο του χαρτί

Θοδωρής Βασίλης
Το τελευταίο του χαρτί

bet365

Ο Πανθρακικός παίζει το τελευταίο του χαρτί για την παραμονή απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, που απλά θέλει να μη δεχτεί γκολ.

Το έργο του είναι ήδη δύσκολο σε ό,τι αφορά την υπόθεση της παραμονής. Ο Πανθρακικός βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο -10 από τη σωτηρία, τη στιγμή που απομένουν εφτά αγωνιστικές, μαζί με αυτή που βρίσκεται σε εξέλιξη, για το φινάλε της σεζόν. Έτσι, οι ακρίτες παίζουν το τελευταίο τους χαρτί κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, που δεν κυνηγάει κάποιον στόχο και απλά θέλει να μη δεχτεί γκολ, αφού φέτος έχει... φάει με το τσουβάλι!

Χωρίς Μελίσση

Ωστόσο, το έργο του Γιάννη Χατζηνικολάου δυσκολεύει ακόμα περισσότερο με τις απουσίες. Ο τεχνικός του συλλόγου της Κομοτηνής δεν υπολογίζει στους Λαδάκη, Τζάνη, που ήταν έτσι κι αλλιώς εκτός, αλλά ούτε και στον Χρήστο Μελίσση, ο οποίος δεν πρόλαβε να είναι στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας. Επίσης, εκτός είναι και ο Μεχία, που θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του.

Έτσι, ο Χατζηνικολάου καλείται να βρει λύσεις και πιθανότατα θα δούμε τον Μπουγαΐδη στα στόπερ μαζί με τον Ποτουρίδη, με τον Παπαγεωργίου να είναι δεξιά στην άμυνα και τον Χρήστου αριστερά. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι και πάλι ο Αθανασιάδης, με τους Φωτάκη, Ηλιάδη στα χαφ. Μπροστά τους δεξιά ο Χαβίτο, αριστερά ο Χασομέρης και ο Ντιγκινί πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Ίγκορ.

Τσουκαλάς αντί Γαρουφαλια

Από τη μεριά του «Άγιαξ», όπως προαναφέραμε, στόχος είναι να μη δεχτεί τέρμα. Κάτι που πέτυχε στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, γι' αυτό και ο Γιάννης Πετράκης θα χρησιμοποιήσει την ίδια... συνταγή. Μοναδική εξαίρεση θα αποτελέσει ο τιμωρημένος Γαρουφαλιάς, τη θέση του οποίου θα πάρει ο Τσουκαλάς.

Έτσι, θα έχουμε τον Περιστερίδη στα γκολπόστ, τους Σκόνδρα, Τζημόπουλο, Μιχαήλ από δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα και στη μεσαία γραμμή δεξιά τον Στρούνα, αριστερά τον Ναδάλες και στα χαφ τους Γιάκο, Τσουκαλά, Ακόστα από δεξιά προς αριστερά. Επιθετικό δίδυμο οι Ίλιτς, Μανιάς στο 3-5-2 του προπονητή των Ηπειρωτών.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Πανθρακικός (15ος, 14 β.) - ΠΑΣ Γιάννινα (12ος, 25 β.) Κυριακή 17:15, Novasports 4

Πανθρακικός (4-2-3-1): Αθανασιάδης – Παπαγεωργίου, Μπουγαΐδης, Ποτουρίδης, Χρήστου - Φωτάκης, Ηλιάδης - Χαβίτο, Ντιγκινί, Χασομέρης - Ίγκορ.

Αποστολή: Γιούδας, Πεταυράκης, Ρούσσος, Τσιάρας, Γαβριηλίδης, Μπαϊκαρά, Μουδούρογλου, Νικόλτσης.

Απόντες: Λαδάκης, Τζάνης, Μελίσσης (τραυματίες), Μεχία (τιμωρημένος).

ΠΑΣ Γιάννινα (3-5-2): Περιστερίδης - Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ - Στρούνα, Γιάκος, Τσουκαλάς, Ακόστα, Ναδάλες - Ίλιτς, Μανιάς.

Αποστολή: Πασχαλάκης, Κοζορώνης, Λίλα, Κούτρης, Μπέριος, Καρανίκας, Ηλιάδης, Νικολιάς.

Απόντες: Γαρουφαλιάς (τιμωρημένος).

Γήπεδο: ΔΑΚ Κομοτηνής

Διαιτητής: Παπαπέτρου

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα