Μονπελιέ - Λιλ 3-0

Gazzetta team
Μονπελιέ - Λιλ 3-0

bet365

Η Μονπελιέ επιβλήθηκε με 3-0 της απογοητευτικής Λιλ και έφτασε τις 3 νίκες στη σειρά, συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία.

Η Μονπελιέ είναι αναγεννημένη με τον Αντζ στον πάγκο και έφτασε τις 3 συνεχόμενες νίκες στην Ligue 1, για να ξεφύγει για τα καλά από την επικίνδυνη ζώνη. Το παιχνίδι ήταν τόσο κακό στο πρώτο μέρος, που δεν χάθηκε ούτε μία κλασική ευκαιρία. Λίγο η έλλειψη διάθεσης για ρίσκο, λίγο η καταρακτώδης βροχή, οι παίκτες αναλώθηκαν σε κάποια μακρινά σουτ, με το 0-0 να παραμένει πολύ φυσιολογικά.

Τα πράγματα, όμως, ήταν διαφορετικά στην επανάληψη. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και ευτύχισαν να προηγηθούν με την πρώτη τους ευκαιρία, όταν μετά από πανέμορφη ενέργεια και σέντρα του Μπουντεμπούζ από δεξιά ο Μπεριγκό έκανε το 1-0 με κεφαλιά, παρά την προσπάθεια του Ενιεάμα. Οι μονπελιερέ ανέβασαν ταχύτητα, ήταν καλύτεροι μέχρι το τέλος και στο 60’ έφτασαν και σε δεύτερο γκολ με τον Νταμπό να σκοράρει από κοντά και τους λιλουά να διαμαρτύρονται για οφσάιντ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι έπρεπε να φτάσουμε στο 68’, για να κάνει ο Πιονέ την πρώτη του απόκρουση στο ματς, βγάζοντας την προσπάθεια του Μποτεάκ, πριν βγάλει και την κεφαλιά του Έντερ. Από τη στιγμή, που η Λιλ δεν κατάφερε να μειώσει και να ξαναμπεί στο ματς, ο Σκιρί έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για την Μονπελιέ, κάνοντας το τελικό 3-0 στο 86’ με κεφαλιά μετά τη σέντρα του Μπεριγκό. Έτσι, οι μονπελιερέ έχουν πετύχει 8 γκολ στα 3 τελευταία τους ματς στην Ligue 1, τη στιγμή που τόσα είχαν στα προηγούμενα 8…

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα